2777
2789
عنوان

تصمیم برای بچه دار نشدن

2311 بازدید | 56 پست

سلام دوستان

من و همسرم شش ساله که ازدواج کردیم و برای بچه دار شدن تلاش کردیم اما تشد و متاسفانه با وجود اینکه جفتمون سالم هستیم اما بچه دار نمیشیم و سه بار جنینمون رو از دست دادیم و من خیلی ضربه خوردم

خداروشکر الان خیلی بهترم

از نظر دکترم ما به خاطر مسائل ژنتیکی بهم نمیخوریم و این مساله باعث سقط جنینمون میشه و میتونیم با آزمایش ژنتیک متوجه بشیم که کدوممون مشکل داریم اما چون علاقه داریم زندگیمون رو ادامه بدیم نمیخوایم این آزمایش رو انجام بدیم و از طرفی به دلایل شخصی با آی وی اف و آی یو آی و بقیه روش ها مخالفیم

ممکنه خیلی ها شرایط ما رو داشته باشند ما تصمیم گرفتیم که سالهای بعد یک بچه رو به فرزندی قبول کنیم یا سگ بیارم نگهداری کنم

در هر صورت تو این دنیا قرار نیست همه بچه دار بشن و من با این قضیه کنار اومدم😊

نظر شما چیه؟

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست

شما بسیار روشن فکر هستین. زندگی همش به بچه اوردن نیست.

شاید قراره زندگی یه نفر دیگه رو نجات بدین

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
شما بسیار روشن فکر هستین. زندگی همش به بچه اوردن نیست. شاید قراره زندگی یه نفر دیگه رو نجات بدین

ممنونم عزیزم خداروشکر همسرم هم همراهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر منم قرار نيست كه همه بچه داشته باشن مهم اينه كه همو دوستداريد 

درضمن حتما حكمت خدا در اينه💙

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

خیلی هم عااااااااالی بگردید و بخورید خوش بگذرونیدازدونفرگی تون نهایت لذت ببرید......میتونید سرپرستی مالی چنتابچه رم به عهده بگیرین..یعنی اونا یه جادیگه ان شمافقط خرجشونو بدین...باارزوی خوشبختی

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔

ما هم تصمیمی گرفتیم بچه دار نشیم یه بچه به فرزندی قبول کنیم البته ما مشکلی نداریم ولی خوب تصمیم جفتمونه که بچه نداشته باشیم یا اگر یروزی خواستیم یه بچه ای رو بیاریم که خانواده نداره حداقل یه اینده ای داشته باشه. البته خودم خیلی بچه دوس دارم ولی دیگه به توافق رسیدیم

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...
یعنی میتونیدبچه داربشیدولی سقط میشع میشه بگیدتوچندماهگی ؟

بله خیلی هم زود باردار میشم تو هفته های اول رشدش به خاطر ژنتیک متوقف میشه

نطرم مثبته.من وشوهرم ده ساله بچه دارنشدیم .کنار هم بااین مسئله کنار اومدیم.واقعیتش من کنار اومدم.چون مشکل شوهرم حل نشدنی بود.تااینکه....متوجه خیانتش شدم .با یه زن متاهل دوست دوران نوجوونیش.فهمیدم عمرمو هدر دادم.مردا لیاقت فداکاری ندارن.

ما هم تصمیمی گرفتیم بچه دار نشیم یه بچه به فرزندی قبول کنیم البته ما مشکلی نداریم ولی خوب تصمیم جفتم ...

به نظر من تصمیم درستیه اما سعی کن تو موقعیت‌های مختلف نظر شوهرت رو بپرسی تا مطمئن بشی

نظرتون محترمه.

ب شخصه نمیتونم بچه بیارم بزرگ کنم. چون همش با خودم میگم اگه ی وقت سرش داد بزنم یا دعواش کنم چون پدر نداره و یتیمه آهش منو میگیره بعدا. یا مثلا از پیشینه بیماری ها و سوابق ژنتیکیش خبر ندارم...

ترجیح میدم تحت سرپرستی بگیرم.

و اگر ی روز هیچ وقت بچه دار نشم بازم دوس ندارم بچه بیارم بزرگ کنم.

سگ ک ابدااااا...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))