2777
2789
عنوان

این داستان مادرشوهر زنده میشود

185 بازدید | 9 پست

شوهر من در بچگی باباش فوت میکنه مادرش ازدواج می کنه از شوهر دومش بچه هم داره شوهر منو و خواهرشو پدربزرگ و مادربزرگشون بزرگ کردن حتا خواستگاری هم مادرش نیومد و خواهرش اومد بعد با این حال اون روز اومده خونمون منو شوهرو مو توبیخ کرده خبری از من نمی گیرید دوتایی کاسه کوزه رو شکوندن سرمن در صورتی که خودش علاقه نداره به مادرش سر به زنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من شما رو نمیشناسم   من مادر شوهر ندارم اگه داشتم خواستگاریم میومد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

خانواده هایی که مشکلات اینطوری دارن ، مشکلات روحی روانی بچه هاشون تازه بعد ازدواج رو میشه و بیچاره همسراشون 🤦😐  کاش قبل ازدواج اول به درجه سلامت روانی برسن بعد اقدام کنند 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کلا گردن گیرش خرابه تو یاد بگیر بگو اره همینه که تو میگی ...باهاش بحث هم نکن ....همسرت درونش پر از کینه و نفرت وعقده از بچگیشه ....الان هم مثلا خواسته دل مادرش نشکنه و خرمت ازبین نره و سیاست همسرداری هم بلد نیست خودت یادش بده ، بگو عزیزم همه چی رو انداختی گردن من باشه موردی نیست من درک میکنم ک خواستی حرمتها نشکنه و حرفی از گذشته نزنی ولی حداقل برای دل من هم ک شده بعدش بیا بوسم کن و بگو ببخش اگه باحرفام دلخورت کردم ....اینجوری هم حرمت مادرتو داشتی هم دل منو 

کاش می گفتم

والا کسی ک حتی زحمت نداده واسه بهترین شب پسرش بیاد چرا الان توقع بیجا داره 

منکه بودم  محلش نمیدادم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
کلا گردن گیرش خرابه تو یاد بگیر بگو اره همینه که تو میگی ...باهاش بحث هم نکن ....همسرت درونش پر از ک ...

🥴