2777
2789

یجوری میگید سی تومن هیچی نیست انگار ده تا خونه داخل ولنجک دارید و حقوقتون یک میلیارده🤣💔

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ تومن الان دیگه غیرقابل باور نیست😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یجوری میگید سی تومن هیچی نیست انگار ده تا خونه داخل ولنجک دارید و حقوقتون یک میلیارده🤣💔

نه اینا رو ندارن ولی واقعا ۳۰ تومن حقوق خاصی نیست

کسی که ولنجک خونه داره حقوقش همون یه میلیارده به ۳۰ تومن نمیگه هیچی به شاید ۳۰۰ تومن در ماه میگه هیچی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

دقیقا الان کامنتارومیخوندم خندم میگرفت

دقیقا آدم خندش میگیره 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

30 میلیون حقوق زیادی نیست که  لابد  راست میگه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

دیگه 30 تومن پوله؟! 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

نه اینا رو ندارن ولی واقعا ۳۰ تومن حقوق خاصی نیستکسی که ولنجک خونه داره حقوقش همون یه میلیارده به ۳۰ ...

بنظر من پنج میلیون هم خاصه از هیچی بهتره 

مادربزرگم با ده میلیون داره خرج چهارنفر رو میده 

بستگی به خود طرف هم داره