2777
2789
عنوان

بنظرتون این درصد و نمرات پزشکی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خدا از دهنتون بشنوهتعهدی بده...؟یا نه...من ماژندرانم

تعهدی بستگی به خودت داره واقعا اینکه توانایی دوباره خوندنو داری یا نه، خانواده حمایتت میکنن یا نه و ...

سال اولته؟

من باشم سال اول تعهدی بیارم یه سالم میمونم روزانه میرم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

رتبتت خوشبینانه ۲۸۰۰منطقی ۳۶۰۰ تا ۵۷۵۰بدبینانه ۷۰۰۰

یکم اختلافش زیاد نیست 5000 تا اخه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

اونطوری که من دیدم گفتن ترمی ۱۰۹ هست دقیق

اها نمیدونم والا

سالی که من کنکور دادم تخمین مدیکال استوز زدم. رتبم نزدیک بدبینانه شد ولی توی بازه بود اونم یه تخمین بزن حالا

ولی تعهدی احتمالت خیلی بالاست امیدوارم بیاری. بدم نیست فقط چندسال باید جایی که دولت میگه خدمت کنی و تا نصف تعهدت نگذره نمیتونی ازمون تخصص بدی مگر استریت شی

میگن که ۲۰۰ شده امسال! آزاد اگه شرایطشو نداری نزنخب خوبه پس شهر خیلی بزرگی نیستی احتمال اینکه تعهدی ...

سالی 200

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)