2777
2789

به دختر ۲۹ ساله مجردم که خانوادم وضعشون ضعیفه از نظر مالی و تحصیلاتی ولی ادمای شریفی هستن ولی اوضاع خونمون زیاد جالب نیست از نظر ظاهری منم تو شرایطی نیستم الان بتونم به خونه برسم چون برای اینده خودم پس انداز میکنم میدونم خانوادم نمیتونن حمایتم کنن  

خودم شاغل هستم دانشگاه خوب درس خوندم چهره و هیکلم خوبه به خودم میرسم جوری که بیرون فک میکنن از خانواده پولداریم 

ولی خب واقعیت این نیس و بخاطر همین مسائل اعتماد بنفسم اومده پایین کیس خوب نیس حتی کیسای معمولی و پایینترم میان خونه میرن دنبال کارشون 

منم سنم دیگه بالا رفتع موندم و خستم و دلم میخواد با یه ادم خوب ازدواج کنم از تنهایی خیلی خستم کسی تو شرایط من بوده؟ چیکار کردین

این تضاد باعث شده اینجور بشه ،ی جوری برخورد کردید و بخودت رسیدی به حرف خودت که انگار پولداری و وقتی میان حقیقت میبینن تو ذوقشون میخوره.من این مدلی دیدم .رسیدگی به خودت خوبه اما نه اون مدل  

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه من مثل شرایط تورو داشت شوهر پولدار کرد بهترین اخلاق رو هم داشت شوهرش تازه گفت جهزیه نخری خو ...

چه خوب چجوری اشنا شدن 

چن سالگی ازدواج کرد 

منم پاک زندگی کردم ولی الان خسته و فرسوده شدم

مگا خونتون چطوره؟!

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

خب خاستگار کجا باید بیاد خواستگاری تو خونشون دیگه میگ مثلا وسایل شون قدیمیه یا خونشون کوچیکه ...

یه فرش و مبل معمولی و ساده ام داشته باشی کافیه 

حتی خونه کوچیک باشه

صبور☃️
خب ینی زشت بگردم؟😂

نه ربطی نداره.من مدل شما دیدم واسه همین کامل درک کردم و اینو نوشتم .مشکل شما فقط همینه ،رسیدگی فرق داره با دختری که مثلاً وضع خوبی ندارن ولی آیفون داره یا مثلا لمینت کرده درحالیکه خونه زندگی درست حسابی ندارن 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه فرش و مبل معمولی و ساده ام داشته باشی کافیه حتی خونه کوچیک باشه

خونه خیلی ملاکه مثلا وقتی یه اقا پسر با خانواده سطح بالاتر از نظر مالی بیاد خود پسره هم خوشش بیاد خانوادش قبول نمیکنن میگن اینا به ما نمیخورن