2777
2789
عنوان

بچه اتو یا خودتون یکی همسنتون تو فامیل داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 36 پست
بعد هم کلا به تلاشه من خودم پارسال به خاطر همین سهمیه ها کنکور قبول نشدم ولی یاد گرفتم سرکوفت فامیل ...

بحث مدرسه ودرس نیست بحث مقایسه هست چه کارکنه که ازشر این مقایسه کردنا راحت بشه هرچیزی مقایسه میکنن چون همسن هستن بچه تر که بودن راه رفتن حرف زدن و....

یعنی دروغ بگه قبول شده ونرفته؟!

نه نیاز نیس دروغ بگه 

فقط کلی اینا رو بگن ، وقتی آدم با اعتماد به نفس صحبت کته بقیه هم به خودشون اجازه دخالت نمیدن

زندگی خودشه 

درست نیس این مقایسه ها

البته معمولا خود مادر پدر مقایسه میکنن و اعتمادبنفس بچه رو له میکنن 

اول خواهرت رو توجیه کن 

گاهی والدین برای پز و کلاس  بچه رو مجبور میکنن بره تیزهوشان  دورازجان خواهرت

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگي ب اعتماد ب نفس تون داره

حالا ما بر عكسش رو داشتيم يعني تيزهوشاني قبول شده فاميل ما بوديم و درس نخونش اونا بودن منتهي اعتماد ب سقف زياد داشتن ميگفتن نه تيزهوشان ب درد نميخوره همه شون ديوونه هستن هيچكدومشون هم دانشگاه قبول نميشه😐

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

یعنی دروغ بگه قبول شده ونرفته؟!

ویرایش زدم بقیشم بخون عزیزم ، 

به خواهرت بگو هر بار خواستن مقایسه کنن بگه آدما متفاوتن قرار نیست کپی هم باشن 

و دیگه اجازه نده کسی به بچش چیزی بگه 

رفت و آمدشم کم کنه فعلا

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من هم دختر دایی داشتم که همسنیم،خیییلی خیییلی بده،درسته هیچکدوممون نتونستیم کار پیدا کنیم ولی از اول مقایسه میشدیم از چهره بگیر تا درس و زرنگی و هزار چیزه دیگه حالا بعدها فهمیدم اون بنده خدا هم مثل من بابا و مامانش من و میکوبیدن سرش،هر دو زجر کشیدیم

از وت جیپیتی کمک بگیر 

کم پیش میاد اینجا بتونی راهکار پیدا کنی 

منم هر وقت سردرگم هستم میرم از اون میپرسم و راهنمایی میخوام 

حتما نصبش کن واقعا عالیه

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

من اون بچه مودب و درس خونه بودم که بقیه میزنن تو سر بچه هاشون

نتیجه اینه که همه بچه ها ازم متنفر بودند و همش میخواستن یکاری کنن من خراب بشم. من بیشتر از اونا اذیت شدم

خاک بر سر کسی که مقایسه میکنه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

والا تیزهوشان که من دوستام رفتن خوب خیلی تاثیر داره نه تو اموزش ها چون الان خودمن کلاس انلاین بهترین اساتیدو میبینم ولی خب از نظر جو مدرسه خیلی مهمه
اونجا همه رقابتین انقدر رقابت شدیده که بچه ها افسردگی میگیرن
و این حجم رقابتی زیاد خوب نیست به جاش حداقل بفرستیدش یه مدرسه ای که رقابتش خوب باشه
مدرسه ای که الان من توشم ساعت 8 شب به بعد نمیشه از جلوش رد شد
به همین خاطر اون حس رقابتیه دیگه توم نیست

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یکی از دلایل نداشتن اعتماد بنفسم همین مقایسه کردن تو بچگی بوده باز خوبه خواهر شما عقلش میرسه و ازین موضوع ناراحته نمیاد خودشم بچشو مقایسه کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

رفت و امد کم

اجازه نده دخالت کنن

طرفداری پسرشو کنه

نذاره کسی ب پسرش بی احترامی کنه

خودشم درمورد این موضوع یا پسررش پیش اونا صحبت نکنه،

پسرشو پیششون کمتر ببره، خودش تنها بره

و و.....

کلا اگ از همون اول جلوشون می ایستاد مقایسه ننمیکردن

معلومه از. همون اول وا داده

پسر منم با یکی. بچه ههای فامیل هم سنه، باقی نوه هامونم همینطور 

اصلا مقایسه نمیکنیم جلوشون نهایتا بین خودمون، مثلا من ب همسرم میگم ولی نمیرم ب زن داداشم بگم وای بچت فلانه بهمانه

خیلی احترام یمزاریم و اصلا جلو بچه ها و مادرپدراشون چیزی نمیگیم ک برنجن

از همون اول جو همین بوده

نوه های.2تا پسر اولمون 15، دومیا دوتا پسر11،سومیادوتا دختر 8ساله، چهارم پسر ابجیم 4،پسر داداشم 3 و پسرمن 2 و دخترم 4ماه

اصلا هیچکدومو مقایسه نکردیم 

همشونو خوبیاشونو گفتیم و برامون عزیزن حالا ک بچه داداش چ بچه ابجی 

طرف شوهرم زیااد مقایسه میکنن خصوصا چهره ها و درس و هوش رو

من ک تا الان مستقیم گفتم بدم میاد

مثلا مادرشوهرم ب بچه همسایشون میگفت اوا بچه شما همسن نوه منه ولی نوه من حرف نمیزنه اصلا، من تندی جوابشو دادم

کلا اجازه نمیدم کسی مقایسه کنه حتی ب خوبی

مثلا دخترم یکم مظلوم و ساکته، زن دایی شوهرم مدام با بچه اون یکی زن دایی شوهرم مقایسه میکنه میکه محمد خیلی. نغ نغوعه ولی دختر شا ساکته، من ب اونم گفتم مقایسه نکنه یچه ها مدلای. مختلفی دارن، چ تو راه رفتن، چ حرف زدن و خرچیزی متفاوتن