2777
2789

خواهرم بچه اش هم سن با بچه جاریش وخواهرشوهرش 

خیلی بچه بنده خدارو مقایسه میکنن الان خواهرم برام دردو دل میکرد غصه میخورد پسرش نهم هست تیزهوشان قبول نشده ولی اون دوتا قبول شدن یکیشون سهمیه داشت یکیشونم خب باهوش تلاشم کرده

الان غصه داره که هی اینا میخوان بزنن تو سر پسرش چه کارکنه که پسرش کلا ازاین مقایسه مزخرف راحت بشه تو هرچیزی مقایسه میشن هرچیزی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشون بگه چون تیزهوشان به بچه خیلی فشار میارن ما تصمیم گرفتیم نفرستیمش 

اینا که پزشک و مهندس شدن مگه همه تیزهوشان بودن

باور کن فامیلا شوهرخالم تو روستا بودن ، دو تا پزشک از یک خانواده 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

خودتون اجازه میدید بچه تون مقایسه کنن هروقت حرفش زدن واضح بگید حق ندارید بچه منو مقایسه کنید بعدشم تیزهوشان اصلا هم خوب نیست نصف اینایی ک میرن تیزهوشان روانی میشن یا افسردگی میگیرن یا نیاز دارن ب روانشناس کی گفته خوبه 

اگه می تونه هزینشو بده بچه رو بزاره غیر انتفاعی

هم بچه سرخورده نمیشه هم پیش بقیه می تونه بگه مدرسه خوبی بود ترجیح دادیم اینجا بخونه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

همیشه به مامانم میگم تو فامیل هیشکی به گرد پای منم نرسید..

با این حال بازم مقایسه میشم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بعد هم کلا به تلاشه من خودم پارسال به خاطر همین سهمیه ها کنکور قبول نشدم ولی یاد گرفتم سرکوفت فامیل و حرف هاشون رو تحمل کنم و یادبگیرم اونقدر تلاش کنم که حتی کل سهمیه های موجود هم جلوی راهم رو نگیرم

خب وقتی امتحانش رو باهم رفتن دادن چطور همچین حرفی بزنن

بگه فکرامون رو کردیم مشورت کردیم دیدیم بهتره سیر طبیعی درسش رو طی کنه بش فشار نیاد

حقیقتشم بخوای همینه

دخترعموم معلمه میگه بچه ها تیزهوشان میگفتن ما فقط تو سرویس که میایم تا خونه استراحت داریم پدرمادرمون بخاطر خودشون ما رو مجبور کردن بیایم تیرهوشان خسته شدیم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

البته که برا اونی که گفتید سهمیه داشته سهمیه برا تیزهوشان تاثیر نداره خودش خونده
ولی خب شاهد چرا

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)