2777
2789
عنوان

برگشتن به ایران

238 بازدید | 24 پست

من تو خونه مادرشوهر زندگی میکردم

بعد دو سه ماه پیش اومدیم ترکیه واسه کار

بعد دوباره میخاییم برگردیم و من چون هم دختر کوچیک دارم هم هزینه هامون اینجا زیاد میشه ( اجاره خونه و خورد و خوراک و اینا ) 

ما میمونیم و شوهرم خودش برمیگرده اینجا

چون تو محل کارش هم جای خواب داره

ولی از یه طرف هم ناراحتم که باید بدون شوهرم بگذرونم از به طرفم میتونم خونواده ام رو ببینم

ولی از اینم ناراحتم که باید خونه مادرشوهرم بمونم

دفعه پیش هم شوهرم خودش تنهایی اومد ترکیه واسه کار 

بعد من چون تو نبود اون زیاد تو خونه مادرشوهرم راحت نبودم زیاد میرفتم خونه خودمون

ولی یبار سرهمین موضوع باهام دعوا کرد 

منم گفتم اینجا تو نبود تو دلم میگیره  

اونم میگه دلت میگیره که میگیره

باید بمونی خونه و اینا

و اینم هر موقع من تنهایی با خونواده ام میرفتم بیرون هر موقع برمیگشتم صورتش آویزون بود 

انگار چشم نداره ببینه دره بهم خوش میگذره

چرا تحمل میکنی 

بهش بگو یا میرم پیش مامانم یا منم میمونم پیش خودت 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب پس مهاجرت اونقدرام رویایی نیست

پول داشته باشی خیلی حال میده

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

عجب پس مهاجرت اونقدرام رویایی نیست

قطعا بدون پول سخته 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره ولی ماشالله پشه تو جیبم قمار میره‌

😂😂😂 ببخشید ولی خندم گرفتتتت

اینجا بمونم که خب هزینه ها زیادهبرم پیش مامانم اینا اینطوری باهام دعوا میکنه

چرا میمونی باهات دعوا کنه 

اول براش شرط بذار بگو من باید برم پیش مامانم 

خواست دعوا کنه یه سلیطه بازی راه بنداز بذار بترسه 

نترسید داداش یا باباتو بنداز به جونش 

چرا میمونی باهات دعوا کنه اول براش شرط بذار بگو من باید برم پیش مامانم خواست دعوا کنه یه سلیطه بازی ...

راستش سلیطه بازی که اصلا بلد نیستم

و‌ متاسفانه نه داداش دارم نه بابا😄

والا خنده داره گاهی از شدت بی حسی تو زندگیم خودم هم خندم میگیره

چی بگم والا 

ایشالا بهترین ها تو زندگیت پیش بیاد 

روزای خوب تو راهه 😙

اه مادرشوهرا چرا اینجوری ان انگار دختر مردم باید دست بسته برای خودشون باشن انگار پدرو مادر ندارن بست بشین پیش اینا مردا هم که نمیبینن میگن همینی که هست مامانم ببین چه دوسش داره دوریشو تحمل نمیکه