2777
2789

منم موخوام

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بلد نیستم ولی تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین فردا خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭.،

تاجایی میدونم مرغ هارو سرخ باید بکنی توروغن با کمی زردچوبه طلایی شد برداری پیاز بزنین و سیر و فلفل دلمه و هویج و برگ بو و کلا هرچی دوست دارین 

چندتا چوب دارچین و زعفرون یا اسانسش و کمی ابلیمو و رب تفت خوردن و سبک شدن اب اضافه کنین و مرغارو 

چندتا لیمو عمانی ک تلخ نباشن هم اضافه کنین 

ادویه فراموش نشه

کمی پودر زنجبیل خوش طعمش میکنه فقط زیاد نریزین

... 

برای زرشک پلو شم ک پلو ابکشی هست و دمش

بعد پخت خواستین بکشین مقداری برنج و زعفرون رو قاطی کنین و کمی. زرشک هم توی کره ی تفت کوچیک بدین قاطی اینا کنین بعضیا خلال پسته و بادومم میزنن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تاجایی میدونم مرغ هارو سرخ باید بکنی توروغن با کمی زردچوبه طلایی شد برداری پیاز بزنین و سیر و فلفل د ...

ممنون از لطفت ببخشید هرموقع زرشک تفت میدم خشک میشن چی کارشون کنم خشک نشه 

ممنون از لطفت ببخشید هرموقع زرشک تفت میدم خشک میشن چی کارشون کنم خشک نشه

زیاد داغ نباشه کرت یا زیرگاز زیاد نباشه درحد 1.2دقیقه تفت بده کمی نرم شن 

میتونی قبلشم توی اب بخیسونی

یا زرشک پفکی بخر از عطاری

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه