2777
2789

امسال یازدهمم رشته‌م ریاضیه.هدفم اینه که یه دانگشاه خوب قبول شم.ولی میترسم توی این دو سال خیلییی بهم سخت بگذره.میترسم دوباره خودکشی کنم و افسرده‌گیم بدتر شه🤧

دوران کنکور میتونم مثلا هقته ای یکبار برم پارکی کخ یکم حال و هوام عوض شه؟؟یا یه وقتایی به دوستم زنگ بزنم؟؟

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

منم امسال یازده ریاضیم🥲

به نظرم شل کن. به وقتش میفهمی چیکار کنی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم امسال یازده ریاضیم🥲به نظرم شل کن. به وقتش میفهمی چیکار کنی

اخه میخوام دانشگاه خوب قبول شم  و معدل خوبی هم بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میخوام دانشگاه خوب قبول شم و معدل خوبی هم بگیرم

دهم رو چجوری گذروندی؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

زمانی که کنکوری بودم 

تفریح خودمو داشتم 

فیلم می دیدم 

مهمونی میرفتم 

آخر هفته ها کلا درس تعطیل بود 

رتبه خوبی هم آوردم و دانشگاه تهران قبول شدم 

مهم کیفیت و تداوم  مطالعه س 

نه تایم مطالعه 

شما روزانه مثلا ۶ ساعت مطالعه با کیفیت و پیوسته داشته باشی

خیلی بهتر از اینکه امروز مثلا ۱۰ ساعت بخونی

فردا ۵ ساعت 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دهم رو چجوری گذروندی؟

خوب بود ولی خرداد رو خراب کردم😭فک کن معدل ۱۹ و ۲۰ رو تبدیل به ۱۸ و نیم کردم😭😭

زمانی که کنکوری بودم تفریح خودمو داشتم فیلم می دیدم مهمونی میرفتم آخر هفته ها کلا درس تعطیل بود رتبه ...

ولی مامانم و خاله‌م اینک نمیگن.مامانم میگه واسم مهم نیست فقط زیاد بخون نمیدونم چجور راضیش کنم یک ساعت درس خوندن با دقت و تمرکز بالا بهتر ۱۰ ساعت بدون تمرکزه

خوب بود ولی خرداد رو خراب کردم😭فک کن معدل ۱۹ و ۲۰ رو تبدیل به ۱۸ و نیم کردم😭😭

من ۲۰ رو کردم ۱۹😂

فدا سرت وضعیت هممون همینه

من سال دوازدهم حداقل هفته ای یک بار میرفتم بیرونمگه جنگهخیلیم قراره خوش بگذره بعدها واسه دوران کنکور ...

مشاور ک..ش بهم میگفت قراره بدترین دوران زندگیت باشه قراره پاره بشی جر بخوری و....😑دوست مامانم بود و به اصرار مامانم رفتیم پیشش

من ۲۰ رو کردم ۱۹😂فدا سرت وضعیت هممون همینه

ولی باورم نمیشه معدل دهمم از نهمم بیشتر شد🤣🤣نهم ۱۷ و نیم بودم

عزیزم خودکشی چرا؟؟؟؟؟ هیچی ارزش خودکشی ندارهحتما زنگ بزن به دوستایی که دلسوزتنلطفاً یه صلوات بفرستید ...

نمی‌دانم.قبل دهم هم یکسری ها بهم استرس داده بودن تابستون نهم به دهم یبار اینکارو انجام دادم ولی متاسفانه یا خوشبختانه زنده موندم

مشاور ک..ش بهم میگفت قراره بدترین دوران زندگیت باشه قراره پاره بشی جر بخوری و....😑دوست مامانم بود و ...

زر زد بابا...ببخشیدا اینطوری گفتم

من تاپیکم هست

تازه شب قبل کنکور ناراحت بودم که قراره دیگه درس نخونم

ولی باورم نمیشه معدل دهمم از نهمم بیشتر شد🤣🤣نهم ۱۷ و نیم بودم

ایول😂

من که پایین ترین نمرات ممکن رو توی این ده سال اوردم