2777
2789
عنوان

بیاین به یه کنکوری نصیحت و کمک کنین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 24 پست
زر زد بابا...ببخشیدا اینطوری گفتممن تاپیکم هستتازه شب قبل کنکور ناراحت بودم که قراره دیگه درس نخونم

واقعا ناراحت بودی😅منم از درس خوندن بدم نمیاد ولی اینکه میگن باید انقدر درس بخونی تا نابود بشی و کللل دوسالت فقط درس بخونی منو میترسونه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ولی مامانم و خاله‌م اینک نمیگن.مامانم میگه واسم مهم نیست فقط زیاد بخون نمیدونم چجور راضیش کنم یک ساع ...

کار خودت رو بکن

مادرت کنکور نداده که بدونه شیوه درس خوندن چجوریه 

یا اگر هم داده با کنکور الان متفاوت تر بوده

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایول😂من که پایین ترین نمرات ممکن رو توی این ده سال اوردم

مرسیی

من توی ۴ سال ششم تا نهم فقط هشتم نمره خوب گرفتم بقیه رو خیلی بد خراب کردم.قبل اون هح آنچنان نمره خوبی نمیگرفتم

کار خودت رو بکنمادرت کنکور نداده که بدونه شیوه درس خوندن چجوریه یا اگر هم داده با کنکور الان متفاوت ...

نه کنکور نداده ولی هر دفعه میاد بهم استرس میده و از کنکور حرف میزنه😑

مرسییمن توی ۴ سال ششم تا نهم فقط هشتم نمره خوب گرفتم بقیه رو خیلی بد خراب کردم.قبل اون هح آنچنان نمر ...

۶ سال دبستان که هیچ

سه سال راهنمایی بدون ذره ای بالا و پایین ۲۰ بودم

امسال شد ۱۹.۱۲😐

واقعا تبریک داره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

واقعا ناراحت بودی😅منم از درس خوندن بدم نمیاد ولی اینکه میگن باید انقدر درس بخونی تا نابود بشی و کلل ...

یادمه شب قبل گریه میکردم از ناراحتی

بعد مامانم بنده خدا...شوکه شده بودد

آخه قرار نیست خیلییی درس بخونی

من تجربیم،از اوایل اسفند با میانگین ۶،۷ شروع کردم به کنکوری خوندن. قبل اون میخوندم اما درحد متوسط سه ۴ساعت اونم نوسانی.

نمراتم و درصدام:

زیست ۱۹.۷۵ 

ریاضی ۱۹.۵ 

فیزیک شیمی عربی ۱۸.۷۵ 

هویت ۱۴

سلامت ۱۵

دینی ۱۹.۲۵ 

ادبیات و زبان ۱۹

زیست ۵۷

شیمی ۴۲

ریاضی ۲۰

فیزیک ۴۵

زمین هم ۶ زدم نخوندم واسه تیر کلا یه سوال جواب دادم

تو که ار الان کنکوری بخونی میترکونی. من نهایی رو از بعد کنکور اردیبهشت شروع کردم به خوندن

۶ سال دبستان که هیچسه سال راهنمایی بدون ذره ای بالا و پایین ۲۰ بودمامسال شد ۱۹.۱۲😐واقعا تبریک داره

خوبه که😅من هفتم ۱۸ بودم هشتم ۲۰ نهم ۱۷ و نیم😐

ولی واقعا به هرکی میگم معدل دهمم از نهم بیشتر اومده میگه تو روانی‌ای🤣

یادمه شب قبل گریه میکردم از ناراحتیبعد مامانم بنده خدا...شوکه شده بوددآخه قرار نیست خیلییی درس بخونی ...

قبلا نمیتونستم درک کنم یکی ریاضی رو به ۲۰ بگیره ولی درس عمومی مث جغرافیا رو ۱۵ بگیره کخ پارسال که دهم بودم قشنگ درک کردم😅😂ممنون ایشالا که بتونم یه رشته خوب قبول شم موفق باشین

نه کنکور نداده ولی هر دفعه میاد بهم استرس میده و از کنکور حرف میزنه😑

اگه خیلی اذیتی 

باهمدیگه برید پیش مشاور 

تا متوجه بشه حرفاش درست نیست و ب شما استرس میده 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀