2777
2789

نمیدونم چیکار کنم برم یا نخ.واقعا حوصله ندارم . باهاشون رودربایستی هم دارم باید به خودم برسم وبرم بل دخترم دعوام شد اعصابمو واقعا بهم ریخت  حیف این همه محبتی که خرچ این بچه احمق کردم همه رواز الان که ده سالش داره میزاره کف دستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو این سن بد قلق میشن سعی کن از در دوستی وارد شی

لوس ازش بدم میاد نمیدونی چقد بهش،محبت کردم کاری کرده که دیگ برام اعصابی نمونده .یه دختر روانیه .بعضی وقتا میگم نکنه مشکل روانی داره

از بس این دختر پروع ولوس .تورو وایمیسه از الان نمیدونی چه حرفهایی که بهم نمیزنه گستاخ ازچشمم افتادا ...

الان آنقدر وضع مدرسه ها و فضای مجازی گند شده که اصلا قابل کنترل نیست باید مدارا کنید و یکم روی روابطش و گوشی و اینا اگه داره کنترل کنید از الان اینجوری چند سال دیگه ۱۴ ۱۵ سالگی کنترل نشه بدتر میشه

لوس ازش بدم میاد نمیدونی چقد بهش،محبت کردم کاری کرده که دیگ برام اعصابی نمونده .یه دختر روانیه .بعضی ...

چرا از یه مشاور کوک و نوجوان کمک نمیگیری؟ شرایط جامعه و خونواده ها عوض شده بچه ها به سمت افسردگی و پرخاشگری میرن از سن پایین دنبال حل مشکلاتش باش بزرگتر شه سخت تر میشه برات

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
لوس ازش بدم میاد نمیدونی چقد بهش،محبت کردم کاری کرده که دیگ برام اعصابی نمونده .یه دختر روانیه .بعضی ...

سعی کنید یکم بیشتر باهاش صحبت کنید با آرامش بیشتر ، نقش دوستم بازی کردن به نظرم برای بچه های الان بدرد نمی خوره اتفاقا باید الان بیشتر با مفهوم مادر پدر آشنا بشن 

چرا از یه مشاور کوک و نوجوان کمک نمیگیری؟ شرایط جامعه و خونواده ها عوض شده بچه ها به سمت افسردگی و پ ...

پیش مشاور میبرم میگن مشکل خاصی نداره .پیش اونا خودشو یه دختر اروم نشون میده

خودت برو بگو چه رفتارایی داره، گاهی شما باید تغییراتی تو خودتون ایجاد کنید 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
سعی کنید یکم بیشتر باهاش صحبت کنید با آرامش بیشتر ، نقش دوستم بازی کردن به نظرم برای بچه های الان بد ...

من اشتباه کردم از اول نقش دوست روبراش بازی کردم جوری بامن بحث ودعوا میکنه انگار من دوستشم

شرایطش و برای چت جی پی تی هم توضیح بدی اگه نمی خوای دیگه بری پیش مشاور اونم راهکار های خوبی میده مشورت کن بچه ها توی این دوران همینن فقط ارتباط عمیق تری باهاش برقرار کن سعی کن خودت هرچند شاید اون احترام نمیذاره بیشتر بهش احترام بذار تا تحت تاثیر قرار بگیره ، نگران نباش این سن همینه