2777
2789

برام .انگارنه انگارچقدر دوست داشتم بهشون برسم.خیلی سریع این اتفاق افتاد حتی یه روزم خوشحال نبودم بابتش میگفتم عه این بود ایتقدربرام مهم بود

مثلا قبولی رشته ام ادامه تخصیل توش استخدام شغل موردعلاقم ازدواجم موفقیتای شغلیم و...

اگرنمیشدچندبرابرناراحت ترازاین بودم که الان شادم به خاطرش

اینجوری که شده دیگه هیچی سرذوقم نمیاره میگم لابداونم پوچ میشه برام اگرداشته باشمش

ریشه های افسردگی داره درونت فعال میشه

هر چه زودتر برو روانشناس 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا قبلا ویلادوست داشتم وماشین خوب ولی الان میگم احتمالا بعدداشتنش حس خاصی نداشته باشم مثل الان که نسبت به خونه ام اینطورم داشتنشوحق مسلم خودم میدونم نداشتنش رومصیبت.ولی حس شکرو ذوقم کمه

خاصیت آدمیزاده

فقط باید به عشق ناب الهی برسی تا احساس پوچی نکنی

سعی کن با امام زمان بیشتر آشنا بشی و درددل کنی. واقعا انگیزه میگیری و زندگیت ناب میشه

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

شاید اون آرزوها از اول اون چیزی نبودن که میخواستی، شایدم وقتشه یه شروع متفاوت داشته باشی 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
شاید اون آرزوها از اول اون چیزی نبودن که میخواستی، شایدم وقتشه یه شروع متفاوت داشته باشی

نه تانبودن خیلی برام مهم بودن ولی وقتی محقق شدند اونقداری که فکرمیکردم خوشحال نشدم

زندگی همینه یعنی وقتی که داری چیزیو به دست میاری پیشاپیش اونو از دست دادی یه جایی تو کتاب پیرمرد و دریا پیرمرد وقتی ماهی بزرگ که هدفش بوده رو صید میکنه میگه ای ماهی کاش هرگز نگرفته بودمت 

ولی ما باید با اگاهی به این پوچی دوباره زندگی رو از سر بگیریم 

دیگه ترسیده شدم میگم وقتی همه چی پوچ میشه برام چرا براش تلاش کنم وبدوم

از لحظه لذت ببر زندگی همین لحظه ست ولی اینو بدون انسان ها همیشه به هر چی هم برسن باز حس کافی و شادی خیلی رو ندارن

بعضی وقتا وقتی دیر می‌رسیم به آرزومون دیگه ذوقی براش نداریم شاید به خاطر اینه که به این تنیجه رسیدی ...

آره دقیقا همینه هرچی فصلی داره به قول حافظ 

چگونه باز کنم بال درهوای وصال که ریخت مرغ دلم پر در هوای فراق

نه تانبودن خیلی برام مهم بودن ولی وقتی محقق شدند اونقداری که فکرمیکردم خوشحال نشدم

نمیدونم دقیقا چه حالیه آخه خودم خوشحال شدم...

شاید انقدر برای هدف هات تلاش کردی که یادت رفته چطور برای دست آوردهات یا چیزایی که داری خوشحال باشی...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨