2777
2789
عنوان

دخترا بیاین نظر بدین

80 بازدید | 15 پست

دخترا حاضرین اگر38 سالتون باشه و خانواده انچنانی باشین حاضریا با اقای 42 ساله مطلقه که پسر 14 ساله هم داره ولی پیش همسر سابقش هست چندسال دوست باشیو و تن به ازدواج بدین؟ از طرفی شغل  اقا خوب باشه ولی جنوب باشه 

نه مخالفم

خانواده آنچنانی یعنی چی دقیق؟

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و اگر از روز اول باهات.ن قول ازدواج نداده ادامه میدین باهاش؟

نه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

یعنی پولدار وبااصل و نسب

ابدا نمیرم باهاش تو رابطه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

علت مخالفت؟

همینکه مطلقه هست و پسر بزرگ داره هم اینکه همون اول قول ازدواج نداده و بخوام دوست باشم فلان نه اصلا حال و حوصله اینجور رابطه بین سروته ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممکنه کسی قبول کنه؟ اگه دوسش داشته باشی چی؟

کسی که شاید قبول کنن بعضیا ولی من باشم نه اصلا نمیزارم کار با دوست داشتن بکشه همون اول نمیرم تو رابطه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا

مطلقه است پسر ۱۴ ساله داره از اول ک قول ازدواج نداده 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

کسی که شاید قبول کنن بعضیا ولی من باشم نه اصلا نمیزارم کار با دوست داشتن بکشه همون اول نمیرم تو رابط ...

من خودم مشکوکم اخه کدوم خانواده انچنانی میاد اینجور کیس رو بپذیره مگر ایکه واقعا بی شوهر مونده یا اسکوله درب و داغونه

مطلقه است پسر ۱۴ ساله داره از اول ک قول ازدواج نداده

یکی قبلا بهم گفت چنین شخصی رو دارم از اول بعد طلاق دلدلریم داده و چندین ساله از اولم گفتم قول ازدواج نمیدم اونم قبول کرده دختره...شما این حرفو باور میکنید؟