2777
2789
عنوان

دخترخاله بدبخت و دختر دایی خوشبخت

218 بازدید | 13 پست

دوستان خداروشکر من از زندگیم راضیم ولی واسم سوال شده ک این اشتباه خود افراده یا نه نظر کرده خدا هستن 

ولی وقتی نگاه میکنم چرا بعضیا اینقدر خوشبختن بعضیا بدبخت مثلا دخترداییم از اول تو رفاه بود هرکلاسی خواست رفت هررشته ای ک دوست داشت و اخرسرم یکی از پسرای خوشگل و پولدار فامیلم باش ازدواج کرد چون پدرش پولدار بود خیلیم خاستگار داشت الانم خونه بزرگ و ماشین خارجی و سفر اروپایی و .... 

ولی دختر خالم از بچگی دیگرون ساپورتش میکردن چون پدرش فقیر بود از سن ۲۲سالگیم همه واسش دنباله شوهر بودن چون میگفتن وقتشه و در نهایت ۳۰ سالگی ازدواج کرد تو فامیل داریم ۳۵ساله چون پولداره کسی اینجوری نمیگه 

الانم ازدواج کرده شوهرش فقیر بیشعور تنبل هیچی ندار بداخلاق سنشم بالاس بچه دارم شده بچشم خیلی اذیت میکنه و رومخشه 

این جا واسم سواله عدالت خداس یا انتخاب اشتباه خودشونه و ....

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح خانواده ای که توش ب دنیامیان معمولا تعیین کننده خوشبختی یابدبختیه

پس بر میگرده به عدالت خدا

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بله عزیزم ، متاسفانه سطح مالی و رفاهی خانواده نقش زیادی توی آینده بچه ها داره . 

از قدیم گفتن بخت دختر رو پدرش تعیین میکنه . 

البته دختر خاله ات هم اگر خودش تلاش می‌کرد تا حدی میتونست وضعیت زندگی اش رو بهبود بده . 

بله عزیزم ، متاسفانه سطح مالی و رفاهی خانواده نقش زیادی توی آینده بچه ها داره . از قدیم گفتن بخت دخت ...

پس این چه عدالتیه

باید ببینی سنوشتتون چیه یکی از فامیلامون خیلی خیلی فقیر بودن جوری که برای نون شبشونم می‌موندن دخترش توی ۲۰ سالگیش با یکی از فامیلای پولدار پدریش ازدواج کرد پسره از اول عاشقش شده بود الان یکسره توی سفر های خارجی و رستوران های آنچنانی و همه لباس هاش مارک بهترین عروسی و بهترین خونه رو هم براش گرفتن بنظرم شانس خانواده تلاش خودت هر کدوم موثر یکی از طریق خانوادش یکی از طریق شانس 

پس این چه عدالتیه

کی میگه دنیا جای عدالته ، 

ساده ترینش یکی تو ناف آفریقا به دنیا میاد ، یکی وسط سوئیس 

با این حال ما هم باید تلاشمون رو بکنیم ، 

قطعا نمی تونیم همه چیز رو تغییر بدیم اما تا حدودی میشه سطح زندگی رو بهتر کرد 

مثلا همین دختر خاله شما تا ۳۰ سالگی ازدواج نکرده ، باید شغل و مهارتی کسب می‌کرد تا این سن که زندگی اش رو بهبود بده .پس خودش هم مقصره . 

دقیقااااا حرفای دل منو زدی

یکی از بچگی تو خوشبختیه نمیدونه غم چیه ازدواجم میکنه حوشبخت میشع

یکی از بچگی‌ تو مشکلات و دعوا و غصه. ازدواح میکنه میگ شاید خدا میخا جبران کنه سختی های گذشته ام رو. ولی تو ازدواجم شکست میخوره . چرااااااااااا 😭💔🖤

خوشبختی چطور تقسیم شده؟؟؟؟؟ 

چرا دنیا دکمه لفت ندارع 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

دقیقااااا حرفای دل منو زدییکی از بچگی تو خوشبختیه نمیدونه غم چیه ازدواجم میکنه حوشبخت میشعیکی از بچگ ...

دقیقا 

من همین کارمم که واسش مثله چی ذوقشو داشتم اولش شدیدا خورد تو ذوقم یک سال عقب موندم چقدر گریه میکردم حقمو خوردن مجبور شدم چندماه برم بیرون کار چرتو پرت 

ولی طرف میبینی نه درس میخونی مه کاری واسش یه کار خیلی خوب جور میشه ازدواجم یکی از فامیلاش میاد میگیره خوشگلو و درست حسابیم هست راحت خونه و ماشینم بهش میدن

دقیقا من همین کارمم که واسش مثله چی ذوقشو داشتم اولش شدیدا خورد تو ذوقم یک سال عقب موندم چقدر گریه م ...

نمیدونم ولی بازم بهش توکل دارم🤲❤️

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤