2777
2789
عنوان

خواهر شوهر آینده ام

160 بازدید | 18 پست

مشخصه که خیلی آدم سرخوشی هست و گرم ، غمش نیس بچه هاشو اینور اونور میندازه می‌ره خوش گذرانی 

وقت و آسایش بقیه هم مهمه 

تا حالا هیچوقت ن کسیو‌ قضاوت کردم نه کاری به کسی دارم 

ولی حقیقتا از الان اصلا خوشم نمیاد که بخواد بچه هاشو بیاره بندازه خونه من ، صبح یا عصر 

باید چیکار کنم که همچین اتفاقی نیوفته و احترام ها هم بینمون حفظ شه؟!

والا خودمم فردا پس فردا توقعی از کسی ندارم ، بچه امو می‌زارم مهدکودک و کلاس و...

خب هنوز که خواهرشوهرت نشده شاید نشد از کجا انقد مطمئنی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز بهش تعارف نکن که بچتو نگه دارم یا بغل کنم با بچه هاش هم خیلی جون جونی و صمیمی نشو اگه باز پررو بود آورد بگو من از عهدش برنمیام مسیولیت بچه نمیتونم قبول کنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نامزدیم

خب نباید میگفتی آینده چون دیگه خواهرشوهرته الان 

بنظرم از همین الان قبول نکن هرموقع زنگ زد خواست 

بچه هاشو بیاره بگو بیرونی خونه نیستی یا کلی ریزه کاری 

داری باید انجام بدی نمیتونی بچه شو نگه داری از همین 

الان رک بهش بگو مدلت اینجوری نیست تا دیگه توقع 

نکنه ازت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم متوجه شدم هنوز ازدواج نکردید...چرا از الان احساسات منفی رو به خودتون تلقین میکنید؟

حتما چیزی دیدم که میگم 

من آدم اصیلی ام اگه فرصت سو استفاده باشه هم از مال و وقت کسی سو استفاده نمیکنم

اما بقیه مردم اینجوری نیستن، آدم باید حد و مرز بزاره

من با بچه ها خوبم نمیخام برام دردسر بشه 

ی عتیقه ای هم هست ، ۱۵ سال از من بزرگتره خیلی خوب مونده ، جالبه برام

وا 

چون خوب مونده جرم کرده؟! 😐

من یه عروس زخم خوردم ازخانواده شوهرهرکیم بااین عنوان تایپک میزنه میگم که تامیتونین باخانواده شوهرگرم نگیرین طرف من که خیلی قدرنشناس بودن هرچی بگم کم گفتم الانم روزی هزارباربه خودم لعنت میفرستم که چرااینقدساده بودم دریغ ازیه ذره سیاست

کوچولو نیستن هامدرسه آیی هستن

خب باشه چه فرقی میکنه 

تو نمیخوای نگه داری نمیتونی نگه داری دیگه 

این‌ش مهمه تو خونه نباشی که نمیتونه بیاد بزاره 

بهش بگو خونه نیستی یا کار داری بهونه بیار 

هرموقع هم حضوری تو مهمونی دیدی ش حتما سره 

صحبت رو باز کن و بگو از این مدل خوشت نمیاد و 

اصلا نمیتونی بچه کسیو نگه داری و فلان