2777
2789
عنوان

برای دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
عزیزم متاسفانه مجبوری یاد بگیری بدترین توهین‌ها و خیانت‌ها و ضربه ها توسط نزدیکترینها وارد میشه و هر ...

میدونی درسته حرفات 

ولی میدونی شاید تو فکر می‌کنی بزرگ شدن نشونه ی اینه که بقیه هرکاری در حقت کردن ناراحت نشی،

ولی من بزرگ شدن رو در این نمیبینم 

تو وقتی بزرگ میشی که در کناره این ناراحتی ها و زخم هایی که عزیزانت حالا گاهی وقت ها بهت میزنن بتونی از خودت مراقبت کنی 

بتونی یک جوری خودت رو آروم کنی و بتونی حرف بزنی 

من انسانم پس حق دارم ناراحت شم چون ناراحتی یک نوع احساسیه که خدا بهم داده خب من این ناراحتیمو در این سایت بیانش کردم تا بتونم احساس کنم انسانی هست که حرف من و بخونه و تا حدی درکم کنه 

نمیخواستم احساساتم رو سرکوب کنم 

اگر تو این حرفهای من رو بچگونه دیدی 

خب شاید شاید شاید سختی های تو بیشتر از من بوده و خوبه که فرده قوی مثل تو با من هم صحبت شده 

اما بدون هر درد و ناراحتی برای هر فرد متفاوته 

شاید برای تو ناراحتی من بچگونه باشه ولی برای خودم باعث شده ذهن و قلبم مشغولش بشه 

همونطور که اگه یک تخم مرغ رو در یک آب‌جوش بندازی و بزاری جوش بخوره پخته و سفت میشه 

ولی اگه یک هویچ رو در آب جوش بندازی و بزاری جوش بخوره نرم و شکننده میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی درسته حرفات ولی میدونی شاید تو فکر می‌کنی بزرگ شدن نشونه ی اینه که بقیه هرکاری در حقت کردن ن ...

قربونت برم زمانه بارها به من یاد داد که مثل تو بودن اشتباهه و باعث فکرای بد توسط بعض دیگرانی که شعور و درک انسانیتو ندارن در موردم میشه و یادم داد کشیدن بی رحمانه سیفون رو در مورد خاینها و یادم داد که قشنگ ترین سمفونی دنیا فحشیه که هنگام کشیدن سیفون به من میدن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت برم زمانه بارها به من یاد داد که مثل تو بودن اشتباهه و باعث فکرای بد توسط بعض دیگرانی که شعور ...

ممنونم بابت حرفهایی که بهم زدین و  اینکه حرفامو خوندین.

ان‌شاءالله که خوده خدا مراقبمون باشه و بهترین هارو برامون بخواد که دل و قلبمون شاد بشه و شاد باشه 

الهی آمین 

ممنونم بابت حرفهایی که بهم زدین و اینکه حرفامو خوندین.ان‌شاءالله که خوده خدا مراقبمون باشه و بهترین ...

وظیفم بود در پناه خدا باشی عزیز دلم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .