2777
2789
عنوان

برای دردودل

111 بازدید | 21 پست

یک دوست دارم ما از دوران راهنمایی با هم دوست بودیم 

بعد  اون پرستاری دانشگاه میخونه 

من آموزش زبان انگلیسی 

من واقعا رشتمو دوست دارم 

و از اینکه رشتم پرستاری نیست خوشحالم 

چون اصلا به روحیاتم نمیخوره 

بعد بزرگترهام منو مقایسه میکنن 

میگن آره تو هم پرستاری قبول می‌شدی بعدا چمیدونم میرفتی سرکار 

الان لیسانس بگیری بعد هیچکاری هم گیرت نمیاد و فلان 

خب من ناراحت میشم من و مقایسه میکنن 

کجای دنیا گفتن که اون فردی که الان داره فلان رشته رو میخونه بعد ها به بهترین درآمد میرسه ؟ 

ان‌شاءالله که دوستمم در زندگیش خوشبخت بشه و به آرزوهاش برسه اما از اینکه منو بزرگترام با اون مقایسه میکنن خوشم نمیاد

من جایگاه خودمو در نوبه ی خودم در این دنیا دارم 

و ان‌شاءالله خوده خدا هم کمکم میکنه 

اما از اینکه مقایسه بشم بدم میاد من اونقدر ارزشمند هستم در نوبه ی خودم که نیاز ندارم با کسی مقایسه بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به تخمدان چپت که مقایسه میکنن😂😂 مگه قراره همه یک رشته بخونن یا شاغل باشن؟ من اگه شرایط مالیمون خوب ...

من خودم دوست دارم مستقل باشم به عنوان خانم

وقتی دستِ یک خانم در جیب خودش باشه 

حداقل میتونه کارهای شخصیشو راحت انجام بده 

لزومی نداره مثلا برای یک آرایشگاه رفتن ساده کلی اجازه بگیری تا یکم بهت پول بده تو بری آرایشگاه 

ناراحتیم از اینه که مقایسه میکنن 

اونم  کسایی که برام عزیز و مهم هستن من رو مقایسه میکنن 

من خودم دوست دارم مستقل باشم به عنوان خانموقتی دستِ یک خانم در جیب خودش باشه حداقل میتونه کارهای شخص ...

بله استقلال مالی خوبه ولی برا خانم به شدت سخته مخصوصا بعد بچه دار شدن.  اگه شوهر درک داشته باشه خودش میدونه دیگه زن خرجهایی مثل آرایشگاه و...  داره.  

من میخواستم برم لیزر شوهرم میخواست پول نده، به شوخی گفتم لذتشو تو میبری پولشو من بدم؟  میخوای اصلا نرم 😂😂 زود پولشو داد تازه تأکید کرد فول برم 🫣😁😂

عزیزم چطور دانشجویی هسی که فکرت اینقده بچه گونه هست ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

منم کادر درمانم ولی برا کار تو بیمارستان واقعا علاقه لازمه نداشته باشی نمیتونی تو محیط بیمارستان کار ...

ان‌شاءالله که هم در کارت و هم در زندگیت موفق باشی 

برام دعا کن برای اون کاری که براش ساخته شدم 

وارده اون کار بشم تا بتونم برای خودم هم زندگی کنم هم لذت ببرم 

ان‌شاءالله وقتی که برام دعای قشنگ کردی خدا چندین برابرش به خودت برگردونه 🌹

بله استقلال مالی خوبه ولی برا خانم به شدت سخته مخصوصا بعد بچه دار شدن. اگه شوهر درک داشته باشه خودش ...

ان‌شاءالله که کناره هم خوشبخت باشین و خوشبخت تر هم بشین

عزیزم چطور دانشجویی هسی که فکرت اینقده بچه گونه هست ؟

چرا فکر می‌کنی افکاره من بچگونه هستش ؟ 

اینکه کسایی که برات عزیز و مهم هستن بعد ببینی اون ها تورو پایین تر از فرده دیگه ای میبینن و تورو اونجوری که هستی قبول ندارن 

برات ناراحت کننده نیست؟ 

اگه افراد دیگه ای من و مقایسه میکردن برام مهم نبود 

ولی از کسایی که دوسشون داری و ازشون انتظار داری 

خب معلومه که ناراحت میشی

من دوست دارم همینجوری که هستم من رو دوست داشته باشن 

نه اینکه من و مقایسه کنن 

بگن فلانی پرستاره پس آینده داره 

ولی تو نه یا برای آینده ی من پیشی بینی میکنن 

خدای شما ، خدای منم هست 

قطعا من هم در این دنیا در نوبه ی خودم جایگاهی دارم 

پس نباید نه خودم ، نه هیج احدی من و با فرده دیگه ای مقایسه کنه چون من تنها نسخه ی خودم در روی این زمینم

و بقیه هم در نوبه ی خودشون همینطور

معلومه که ناراحت میشم چون برای خودم ارزش قائلم 

هیچکسی حق نداره ارزش منو زیر سوال ببره 

چرا فکر می‌کنی افکاره من بچگونه هستش ؟ اینکه کسایی که برات عزیز و مهم هستن بعد ببینی اون ها تورو پای ...

عزیزم متاسفانه مجبوری یاد بگیری بدترین توهین‌ها و خیانت‌ها و ضربه ها توسط نزدیکترینها وارد میشه و هر چی این حقیقتو زودتر بفهمی کمتر اسیب میبینی پس زودتر بزرگ شو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .