2777
2789

چند ماهه به چند تا گربه تو حیاط غذا میدادم پرنده مو سپرده بودم به فامیلمون میدونست گربه داریم حیاط چند ثانیه تنهاش گذاشته گربه خوردش الان واقعا دارم عذاب میکشم از طرفی پرندمو خیلی دوسش داشتم (وابستگی شدید به حیوون خونگی هام دارم ) از طرفی هم گربه ها چشمشون به دست منه چیکار کنم احساس بدی دارم به گربه ای که پرندمو خورد 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 

در کل وقتی پرنده داشتی تو خونه نباید اون نزدیکی ها به گربه ها غذامیدادی که جذب خونه بشن عزیزم.

تو این مورد اشتباه از خودت بوده.

اگه بتونی غذا دادنتو ادامه بدی خوبه گلی . ولی اگه قصد داری پرنده بخری جایی که بهشون غذا میدی رو عوض کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته.من فکر کنم بدم غذا

همش پرندم میاد جلو چشمم که داشت میخوردش اخه دیدمش میگم غذا بدم انگار به پرنم بی تفاوت بودم 

وای می‌فهمم عزیزم.. با اینکه غریزه‌شونه ولی حق داری ناراحت باشی.

منم یبار گربه‌ای که بهش غذا می‌دادم اومد خونمون پرنده‌ام رو گرفت با بدبختی نجاتش دادم ولی تا چند ماه عصبانی بودم از هر چی گربه‌ست

در کل وقتی پرنده داشتی تو خونه نباید اون نزدیکی ها به گربه ها غذامیدادی که جذب خونه بشن عزیزم.تو این ...

احمال کاری از اون بود که بهش پرندمو سپردم من خیلی مواظب بودم گربه داخل خونه نیاد 

اون طبیعت گربه اس که شکار کنه تقصیری نداشته. من قناریمو گربه حیاطم خورد خیلی ناراحت شدم 💔ولی چه میشد کرد، گربه رو غذا دادم تا سالها همه ی بچه هاشم حیاطمون به دنیا اومدن اونارو هم بزرگ کردم🥹

وای می‌فهمم عزیزم.. با اینکه غریزه‌شونه ولی حق داری ناراحت باشی.منم یبار گربه‌ای که بهش غذا می‌دادم ...

منم خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی دلم به حال گربه ها میسوزه از طرفی هم ازش عصبانیم احساس میکنم پرندم میفهمه باز دارم بهش غذا میدم کلا یه فکرایی میاد تو سرم ولی دیشب دلم طاقت نیورد رفتم بهشون غذا دادم از این حس مزخرف زدم زیر گریه

منم خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی دلم به حال گربه ها میسوزه از طرفی هم ازش عصبانیم احساس میکنم پرندم ...

آخی حس بدیه جدی 🥺

ولی نه تقصیر تو بوده که پرنده‌ات رو از دست دادی و نه تقصیر اون گربه. تقصیر کسی بود که پرنده رو بهش سپرده بودی... عذاب وجدان نداشته باش و مطمئن باش پرنده‌ات از تو ناراحت نیست 🥲💞

درکت می کنم. ولی اینو بدون.اونا عقل ندارند و شکار غریزه شونه.    بنظرم به احساست غلبه کن. و باز بهشون غذا بده. که بازهم عذاب وجدان نداشته باشی. گربه های خیابونی خیلی گرسنه ن.  خدا خیرت بده

اون طبیعت گربه اس که شکار کنه تقصیری نداشته. من قناریمو گربه حیاطم خورد خیلی ناراحت شدم 💔ولی چه میش ...

معلومه قلب بزرگی داری ♥️