2777
2789
عنوان

شده یه چیزیو خیلی از خدا بخواین پشیمون بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست
منم همینو میگم یباریه خواستگاری روبزور ازخداخواستم تهش فهمیدم کلاهبرداره

وایییی... ببین من یه دفتر دارم اونجا خواسته هامو مینویسم و خب هر شنبه به خانم ام البنین متوسل میشم و نذر میکنم.و این خواسته رو تو دفترم خیلی نوشتم و گفتم کاش بشه و اینا. نمیدونم این اصرار محسوب میشه یا نه. 

🤍🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر....

هنوز کابوس اون خونه رو میبینم

ما طبقه وسط بودیم هم بالایی اذیت میکرد هم پایینی

که فراریمون بدن 

بالایی یه بار لوله بخاری مارو از پشت بوم دراورده بود که ما خفه شیم

روح و روان برامون نموند

اخرم با سرباز و حکم دادگستری اثاث کشی کردیم جون پایینی نمیذاشت ما بفروشیم خونه رو

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

هنوز کابوس اون خونه رو میبینمما طبقه وسط بودیم هم بالایی اذیت میکرد هم پایینیکه فراریمون بدن بالایی ...

وای...خدایی ترسیدم واقعا از این به بعد میگم خدایا هرچی خیره من نمیتونمم

🤍🌱️ 

اصرار نه وری همیشه دوس داشتم دوتا بچه داشته باشم همجنس باشن حالا یا هردو پسر یا هردو دختر اولی که پسر شد توی بارداری دوم گفتم ایشالا همجنس اولی باشه باهم جور باشن  که متاسفانه توی پنج ماه بخاطر مشکلش سقط شد همیشه این عذاب وجدان رو دارم که شاید من اون طور گفتم خدا تنبیهم کرد 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

آره دقیقا ... ولی خب من هنوز حکمت خیلی چیزا رو نفهمیدم. کاش بفهمم حداقل

خودتو در برابر خدا مثل کودک شیر خوار در دستای پر مهر مادر فرض کن که مثل شیر مراقبشه و مراقب مگس هم هست و بجز شیر دهنش نمیذاره و گاهی داروی تلخ میریزه دهنش و واکسن دردناک و مدرسه کسل کننده  

ارزو هایت را یادداشت کن    خدا فراموش نمیکنه    شاید انچه امروز داری روزی ارزوی تو بوده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من به زور بچه خواستم اونم جنسیت دلخواه اینقدر نذر و نیاز کردم مامانم می‌گفت چرا نمیگی سالم باشه فقط اسم جنسیت میاری...

باردار شدم اونی نبود که می‌خوام سه ماهگی سقط شد💔همینجوری بدون دلیل 

دوسال بعدشم باردار نشدم یعنی تو یه راهی افتادم 🥴

امضامم بخاطر بچه دار شدنم بود دیگه واقعا اینو سپردم دست خودش

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

وای...خدایی ترسیدم واقعا از این به بعد میگم خدایا هرچی خیره من نمیتونمم

دقیقا همینو بگو

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

خودتو در برابر خدا مثل کودک شیر خوار در دستای پر مهر مادر فرض کن که مثل شیر مراقبشه و مراقب مگس هم ه ...

ببین بالاتر هم نوشتم یادداشت کردم و اینا ولی اینو خیلی تاکید می‌کنم کلا‌. بنظرم باید بگم هرچی خودت صلاح میدونی. البته قبلا هم میگفتم ولی باید بیشتر تاکید کنممم

🤍🌱️ 
واسه ازدواجم باشوهرم خیلی ازخداخواستم الان که واردزندگی شدم ومشکلات وبچه دارنمیشیم میگم شاید حکمتی ب ...

عزیزم همین الانتم خواست خدا بوده و خارج از اراده اون ندون خدا درسته اصرارش کردی اما بازم بهترینها رو برات خواسته پس خودتو بسپر دست خودش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وای عزیزم💔ان شاالله باردار بشی به زودی🥰

باردار شدم ، تقریبا سه سالشه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨