2777
2789
عنوان

دندونم پر کردم

187 بازدید | 25 پست

شد 4 میلیون...گفت اگ ب عصب رسیده باشه 7 میلیون. گفت 4 تا دندون دیگه سطحی خراب شده. 

خیلی ناراحتم. من راهنمایی  بودم، اکثر دندونام درست کردم. دوباره الان شروع شد. من مسواک میزنم. نخ میکشم. بعضی موقع آب نمک قرقره میکنم. باز باید چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور‌کن هیچکدوم ازین کارارم نکنی باز خراب میشه

جدی ؟ ازش پرسیدم دکتر دندونام جنس خوبه یا بد؟ گفت عالیه عالی. فکر کنم مسخرم کرد...نمیدونم باید برم بهترین مسواک، خمیر دندون بخرم. 

دهان شویه خوبه؟ استفاده کنم؟ 

وای چراا؟

چون جنسش خرابه

من هنوز ۱۷ساله از ۱۰ سالگی دندونام به عصب رسیده هرچی میخورم درد میکرد دیگه رفتم دکتر گفت جنس دندونات خرابه مورد نداشتیم تو این سن ۹۰ درصد دندونا داغدن باشه

تازه یکیشو باید بکشم

دندونی که پر بشه به درد نمیخورده چند سال بعد درد میگیره دوباره عصب کشی پر کردن و روکش و... اینم باز چند سال دوام میاره باید بکنی ایمپلت کنی

من بعضی دندونام رو چندین بار درست کردم آخرم نموند و ایمپلت لازم شدم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم