2777
2789
عنوان

بچه ها من یکم خوشگلم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست
نمیشه.همسرم کار داره و نمیرسه.

از همسرت بگو 

بگو اتفاقا من و همسرمم در این مورد اتفاق نظر داریم 

منو همسرم هم با شما موافق هستیم 

میگم پدرش مثلا بیاد 

می‌دونی چی میگم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل رفتار برای منم آشناست. منم دخترم ۴ سالشه و همه فکر میکنن مجردم و نگاهای کثیفو اتفاقا تشخیص ...

دقیقا منم حس میکنم نگاهش واقعا خوب نیست.درسته چیزی نمیگه ولی حس میکنم 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

حلقه اینا نداری؟ وای منم حس بدی گرفتم به این مدیر

چرا همیشه دستمه.نوشتم حتی یه بار با همسرم رفتم اصلا تحویلمون نگرفت مرتیکه😒فقط وقتی تنهام اینجوریه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

دقیقا منم حس میکنم نگاهش واقعا خوب نیست.درسته چیزی نمیگه ولی حس میکنم

اره دیگه ما زنا نگاه پاک و ناپاک و تشخیص میدیم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
از همسرت بگو بگو اتفاقا من و همسرمم در این مورد اتفاق نظر داریم منو همسرم هم با شما موافق هستیم میگم ...

اره میدونم.واقعا رفتاراش و اعصابمه.کاش امروز نمیرفتم بازم اعصابم ریخت به هم .دیگه سعی میکنم خودم نرم به همسرم میگم مرخصی بگیره بره دیگه چاره نیست

من هیچ وقت حلقه نمیپوشم کلا انگشتر دوست ندارم. کسی هم مزاحمم نشده البته این که خوشگل نیستم هم بی تاث ...

عزیزم😄حتما و صد حتما که خوشگلی.خانم ها همه شون خوشگلن

اره میدونم.واقعا رفتاراش و اعصابمه.کاش امروز نمیرفتم بازم اعصابم ریخت به هم .دیگه سعی میکنم خودم نرم ...

آره تا جای ممکن اون بره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

نه چی بهش بگی؟فقط سرسنگین رفتار کن اصلا بهش لبخند نزن و خشک و عصا قورت داده باش.از اون گذشته چرا میر ...

زیاد نمیرم در طول سال خودش زنگ میزنه و به بهانه هایی منو میکشونه اونجا

من هیچ وقت حلقه نمیپوشم کلا انگشتر دوست ندارم. کسی هم مزاحمم نشده البته این که خوشگل نیستم هم بی تاث ...

نه نزن این حرفو    

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام