2777
2789
عنوان

دیگه خجالت میکشم برم پیاده روی

322 بازدید | 23 پست

صبحا با دوستم می‌رفتیم پیاده روی 

تقریبا چند روزه

بعد تو پارک سگ ولگرد هست صبحا زود، ماهم پنج و نیم میرفتیم البته پارک هم توش آدم بود که اومده بودن ورزش

بعد امروز صبح این سگا باهم دعواشون شد و من از ترس میدوید همه داد میزدن ندو ندو باتو کاری ندارن 🤣🤣🤣

منم شده بودم میگ میگ

اصلا دوستمو یادم رفته بود

چون این پارک محلمونه و همه هم آشنا بودن دیگه روم نمیشه از فردا برم پیاده روی🚶🚶🚶

بمونه به یادگار

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق سگام

من خیلی فوبیا دارم چون تا حالا دوبار سگ گله تو روستا انداخته دنبالم🚶🚶

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

منم چند شب پیش باغ فامیلمون این اتفاق افتاد

با این تفاوت که سگه حتی تکون نمیخورد ولی من از ترس موندم سه بقیه اومدن بردنم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

حالا به چند روز نرو. بعد عصرها برو پیاده روی 

ادم های عصرها معمولا متفاوت هستن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

😂😂😂😂😂 برو طوری نیست

وای یعنی اینقدر صحنه خجالت اوری بود که اگه میدیدی از خنده روده بر میشدی😂😂