2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته یعنی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست
من که هاله ای نمی بینم،،شایدم تو عکس مشخص نشده.

بله توی عکس تارشده و پیدا نیس اما خودم خیلی واضح دارم میبینم و اینکه هاله هم همون لحظه افتاد

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم براپسرم ۱۰ روز قبل بی بی زدم منفی شد انقدگریه گریه که شوهرم گف دیگه حق نداری اسم بچه جلو من بیاری بی بی چک واینام نمیخری 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️گذشت تا وقت پریودی یعنی روزی که بایدپریودمیشدم تاشب تو دستشویی بودم ببینم شدم یان که دبدم نشدم دوروز که گذشت دیدم طاقت ندارم دارم سکته میکنم شوهرم که رف سرکار رفتم یواشکی بی بی زدم و هاله افتاد به شوهرم گفتم گف بازتوهم زدی نگفتم حق نداری بزنی عکسشو فرستادم گف عه راس میگیا هاله کم رنگ داره و.‌...... اخرکه فهمیدم باردارم انشاله شمام باردارباشی

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
بله توی عکس تارشده و پیدا نیس اما خودم خیلی واضح دارم میبینم و اینکه هاله هم همون لحظه افتاد

انشالله که مثبته.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

مرسی عزیزدلم یه بارداری خارج رحمی داشتم برام دعا کنین این یکی واقعی و سالم باشه

انشالله به سلامتی باردار بشی و زایمان کنی عزیزم.❤️❤️

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم براپسرم ۱۰ روز قبل بی بی زدم منفی شد انقدگریه گریه که شوهرم گف دیگه حق نداری اسم بچه جلو من بیار ...

😍😍مرسی عزیز دلم منم دقیقا یواشکی شوهرم میرم میخرم میزنم من چون ی بارداری خارج رحمی داشتم خیلی الان ترسیدم و باید سریع بفهمم ک باردارم تا تحت کنترل باشم برام دعا کنین 🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی پس مبارکه عزیزم💙❤️

ممنون عزیزم یه بارداری خارج رحمی داشتم دعا کنین این واقعی و سالم باشه و بمونه برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم یه بارداری خارج رحمی داشتم دعا کنین این واقعی و سالم باشه و بمونه برام

ان شالله گلی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ، ان که سالم بدنیا بیاد عزیزم 

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

منفیه ده روز به موعد آزمایشم نمیتونه نشون بده چه برسه به بی بی

میدونم ولی دوسدارم زود بفهمم خیلی سخته انتظار🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40