2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون چقدره

1219 بازدید | 54 پست

مال من میلیاردی هست چون خاننده است

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این به بعد برای تاپیک هات گزارش میزنم

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه بخشی از درامد شوهرتو بده واسه خرید کتاب تمرین املا که خواننده رو ننویسی خاننده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE