2777
2789
عنوان

کسی کمک نکرد چرااااا

91 بازدید | 10 پست

خب اینجا میگم بازم یه نظر ساده خیلی کمکم میکنه چون شما خانومید می پرسم 

ببینید من با یه دختری آشنا شدم که خوب خیلی راضیم ولی یه موضوعی خیلی برام غیرقابل فهمه هنوز اینکه من خیلی کمکش میکنم نسبتن اونم هر چی باشه پیش من میاد یجورایی نمیدونم اینکه خیلی باشی و همیشه تو خر چیزی سعی کنی کمکش کنی و پیگیر حالش باشی یا خوب از طرفی اصلن دوست ندارم چیزی از کسی بخواد خودمم که با کمک بهش مشکلی ندارم و خوشحالم میشم چون بچه طلاقه میفهمم و می‌خوام اون پنگاه امنش باشم ولی تو نگاه اون چی

🎯🤍☝️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رفتارتون خیلی خوبه ولی جوری نباشه که اگه خدایی نکرده به مشکل خوردین اون دختر ضربه سختی بهش وارد بشه چون زیادی بودن و کمک کردن و حمایت کردن تو این رابطه ها خوب نیست

این رفتارتون خیلی خوبه ولی جوری نباشه که اگه خدایی نکرده به مشکل خوردین اون دختر ضربه سختی بهش وارد ...

خیلی دختر فهمیده ایه یچیزی پیش اومد خیلی خوب جمعش کرد برای همین خیلی دیگه خوشم اومد

🎯🤍☝️

اینجا قطعا نظرات متفاوته با توجه به شناختی که خودت داری باید رفتار کنی

من نظر شخصیم اینه هرچیزی به اندازه اش خوبه ،تعادل رو نگه دار نه بیش از حد خوبی کن نه کم

بعضیا با خوبی بیشتر بهت علاقه مند میشن و ازت مطمئن

بعضیا هم بد عادت میشن و همیشه توقع دارن ازت و اون محبتت رو وظیفه ات میدونن

خیلی دختر فهمیده ایه یچیزی پیش اومد خیلی خوب جمعش کرد برای همین خیلی دیگه خوشم اومد

بحث این نیست شما نمیدونی قراره رابطه تون به کجا بره،در حالت مثبتش اگه ادامه پیدا کنه و همیشه کنار هم باشید باز ممکنه یه جا کاری براتون پیش بیاد و مجبور بشه تو شرایطی خودش تصمیم بگیره چیکار کنه،کلا به جای ماهی گرفتن ماهیگیری یادش بده،مثلا اگه مشکل پیدا میکنه ازش بپرس به نظرت چطور میتونیم حلش کنیم نظراشو بشنو بعد بهش کمک کن و بگو کدوم راه حلش درست تره