2777
2789

رل سابقم

کادو میخرید

همیشه کنارم بود

وقت میزاشت 24 ساعته کار هم میکرد

جونشو میداد وقتی مریض میشدم یا حالم بد بود

لجبازی هم داشتیم

بخاطرم با همه جنگید خوانوادم و خوانوادش

من اذرم اون دی ماه

تلاشش رو میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ که چقدحرفت حققققق بودددد شوهرمن فرشته اس اما اما امااااا تاوقتی همه چی مطابق میلش باشه یه ذره فرا ...

من پیج یه خانمی رو دنبال میکنم زیر یکی از پستاش یه مرد اومده بود گفته بود شما زنا پایینتر از مردایین و جنبه حق و حقوق ندارین و از اینجور حرفای زن ستیزانه بعد همین مرد توی پیج خودش تولد دخترشو تبریک گفته بود و نوشته بود دخترم همیشه حق خودتو بگیر 

دختر همین اقا احتمالا اگه ازش بپرسی میاد میگه نه پدر من اینطور نیست پدر من خیلی اهمیت میده به حقوق زنا ولی در واقع پدرش دقیقا یه همچین آدمیه که برای زنا ارزش قائل نیست 

حتی اگر برای اطرافیان خودشون اینجوری نباشن نسبت به بقیه زنای جامعه نفرت دارن و خودشونو برتر میدونن 

درکت می‌کنم شوهرم یه خودشیفته پارانویاس

ببین به همه چی گیره

من شاغلم نمیزاشت اس ام اس بانک داشته باشم مجبور بودم هی از همکارام بپرسم حقوق ریختن مسخره م میکردن میگفتن وا مگه پیامک نمیاد برات

شوهر اشغالم کارتمو میگرفت میگفت پیامک میخوای چکار

که من ندونم چقد پول برمیداره

خودشم خبرمرگش سرکاره

بعد که گفتم مسخره م میکنن به هزار دعوا گذاشت فعال کنم میگفت شماره خودتو نده بانک شماره منو بده اشغال

گفتم یعنی چی

دعواشد شدید سر این

الانم چهارسال گذشته چندروز پیش خبرمرگش رفته کربلا الهی که برنگرده

یه خرید ضروری داستم مجبور بودم از رمز دو اون استفاده کنم چون هزار بار گفتم بزار بزم رمز پویا فعال کنم گفت نه میخوای چکار

نزدیک مرز بود اینقد هی رمز دو میخواست سایته تا من زنگ بزنم بهش و اون رمزو بگه دو ساعت کشید

دعواکردم باهاش گفتم تو از خدا بیخبری اشغالی حتی نمیزاری رمز دو کارت خودمو داشته باشم

سرکار شارژ پولی مبایلم تموم میشد باید به همکارا التماس میکردم برام شارژ بخرن فرداش میگفت شماره کارتشونو بده تا بریزم حسابشون

مبادا من الکی بگم فلان همکارم شارژ خریده

ابرو رفته پیش همکارام

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

رل سابقمکادو میخریدهمیشه کنارم بودوقت میزاشت 24 ساعته کار هم میکردجونشو میداد وقتی مریض میشدم یا حال ...

چرا سابق شد پس😕

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

چرا سابق شد پس😕

تلاش نکردم

گوش ندادم

شبا بیدار موندم

غذا نخوردم

لج کردم

جلوی خوانوادم بخاطرش واینستادم 

و اخرشم مادرم رابط رو مجازی کرد 

و گفت رابطه مجازی به دردم نمیخوره

مشکل روانی داره متأسفانه، اگرچه اکثر مردا همینن

هیچ کی به این شدت نیست

فک کن بعداز شش سال گذاشت پاگشا رفتم خونه خاله م

پسرخاله م که میگم دوازده سال ازم کوچیکتره اومد اشپزخونه اخپالپرسی کنه بعد شوهر عوضیم میگفت من شماهارو دیدم بهم دست دادین عکستون افتاد تو تلویزیون

درحالی که به مرگ مامانم حتی تو صورت پسرخاله م نگاه نکردم که باز سوهره نفهمم پاچه مو نگیره 

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

کات کردیمالان رفیقیم

اکس منم که عاشقش بودم فکر میکردم بهترینه، بعدا فهمیدم نه ، من ازش بت ساختم و البته خودشم خیلی عالی بود برای من، ولی الانکه حسم داره کم میشه ایراداشو دارم میبینم

یا مشکل جنسی دارن 😂 اون یوسف پیامبر بود که از دست ذلیخا فرار کرد اینا دیگه از پیغمبر خدا بالاتر نیس ...

شوهر اشغال من میگه من یوسفم

انقد دخترا پس زدم تا به تو رسیدم🤢🤢🤢🤢🤢

هیچ کی به این شدت نیستفک کن بعداز شش سال گذاشت پاگشا رفتم خونه خاله مپسرخاله م که میگم دوازده سال از ...

فک کنم باید قرص بخورن اینا