2777
2789

ما دوسال پیش با پدرشوهرم اینا خونه دوطبقه اجاره کردیم چون رهنمون کم بود 

تو این دوسال واقعا اذیت شدم حرمتا شکسته شد نگران تربیت بچمم که نزدیک دوسالشه چون بشدت بی فرهنگ و بی ادبن پدرمادرش خداروشکر تو این چند وقت تونستیم ۵۰۰,۶۰۰تومن جمع کنیم واسه رهن خونه الان که داره وقت تموم میشه شوهرم میگه میخام پولو بزارم بانک وام بگیرم پیشرفت میکنیم یکسال دیگه تحمل کن دوباره باهم خونه بگیریم که اونا رهن بدن از طرفی هم مادرشوهرم اینا چون سوپرمارکت دارن همه مواد غذایی رو خودشون میگیرن حتی گوشت و مرغ و برنج و خیلی خرج نمی‌کنیم ما...رابطمونم حوریه که جدا از هم نمیشه باشیم یعنی باهم غذا میخوریم و....موندم چیکار کنم بفکر پول جمع کردن باشم یا خودمو آزاد کنم

اذیتاشون چجوریه مگه؟ چجوری میگی حرمتا شکسته شده بعد باهم غذا میخورید و اونا خرجتونو میدن؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی فقط یکساله؟!

مرد جماعت پیش پدرمادرش باشه زن و بچشم پیشش باشن هیچ نیرویی نمیتونه بلندش کنه

وگرنه یکسالو آدم تحمل میکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بخوای هم شوهرت فکر نکنم راضی بشه. مردی که با خانواده زندگی کنه دیگه خیلییییی سخت راضی به مستقل شدن میشه.

الان میگه وام.بعدشم که میخواد قسط وام بده بعدشم که پدر مادرم پیرن بعدشم که همینی که هست!اگه میتونی الان جدا شو

اذیتاشون چجوریه مگه؟ چجوری میگی حرمتا شکسته شده بعد باهم غذا میخورید و اونا خرجتونو میدن؟

مثلا انتظار دارن من دوتا خونه رو اداره کنم یا منت میزارن 

یا مثلاً سرزده میان خونه من ببینن بهم ریختس طعنه میزنن و.... از این جور اذیتا

زیاد خونه نمون اگر مجبور شدی باهم باشین. عصرا بچتو ببر پارک یا خونه مادرت. غذا رو نمیشه بیاری خونه خ ...

نمیشه دیر برم صدام میزنم بچه رو بیار خیلی وابسته ان به بچم 

قهر نکردیم باهم ولی خب رومون تو رو هم باز شد منم جواب میدم نمیتونم ساکت بشینم