2777
2789

اول بگم منظورم دانشگاه خوب و دولتی وگرنه آزاد با هر رتبه ای میشه رفت 

اگر کسی این رشته خونده میشه بگه درساش چطوریه و ...

بازار کار چطوره و حقوقش چقدره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو سایت ایران استخدام 

جابینجا 

و کلا سایت های استخدامی سرچ کن شیمی کاربردی همه اطلاعات استخدام و حقوق و … میاد 

ولی معمولا کمتر از حقوقی ک نوشتن میدن 

و این رشته ها باید کنارش خودت کلاس بری و مهارت های مختلف یاد بگیری

خدایا شکرت❤️

درس مشترکه ربطی به آزاد و دولتی نداره بازار کار هم ربط به دانشگاه نداره

خب خیلی ها که میرن دانشگاه آزاد درس نمیخونن و فقط مدرک میگیرن البته این قضیه داخل دانشگاه دولتی هم هست ولی کمتر .

منظورم این واقعا اگر طرف سوادش داشته باشه کار گیرش میاد یا نه ؟ 

خاله ام شیمی محض خونده بود قدیم کارمن پتروشیمی بود دختر خاله ام شیمی محض خونده تو مرکز بیماری‌های آب ...

جسارتا حقوقش چقدر هست ؟ و من هنوز انتخاب رشته نکردم بنظرتون رشته خوبی هست یا نه 

برو تو سایت ایران استخدام جابینجا و کلا سایت های استخدامی سرچ کن شیمی کاربردی همه اطلاعات استخدام و ...

بله دیدم ولی میخواستم از تجربه کسایی که این رشته خوندن استفاده کنم چون واسه انتخاب رشته سردرگمم ..

و اینکه اطلاع دارید باید چه دوره هایی شرکت کنم ؟ 

عزیزم 

من اطلاع دارم رسته های علوم پایه مثل شیمی و ریاضی و فیزیک محض و کاربردی خیلی درسهاشون تو دانشگاه سخت است چون بطور عمیق علوم را میخوانند البته نسبت به مهندسی ها 

اما کار 

اگر بخواهی فقط تا لیسانس بخوانی خیلی بازار کار داغونی دارند و سخت کار گیرت میاد این رشته ها اکثرا در مقطع ارشد  و دکتری کار دارند اونهم خیلی کم 

چون ایران کشور تولید علم نیست اکثرا به ردهای ارشد و دکتری مهاجرت میکنند به کشورهای مثل امریکا البته اگر بکشند تا ارشد و دکتری

کلا به نظرم نروی بهتره 

مگر اینکه واقعا از ته دلت علاقه داشته باشی 

چون بازار کار ندارند و بازار کار کمی دارند 

عزیزم من اطلاع دارم رسته های علوم پایه مثل شیمی و ریاضی و فیزیک محض و کاربردی خیلی درسهاشون تو دانشگ ...

شیمی دبیرستان خیلی دوست داشتم و کلا کار داخل آزمایشگاه دوست دارم ، بین پیراپزشکی های تیپ 3 و شیمی دانشگاه خوب موندم .. 

به پیراپزشکی ها هم علاقه ندارم ولی اونا کارشون تضمینی هست 

شیمی دبیرستان خیلی دوست داشتم و کلا کار داخل آزمایشگاه دوست دارم ، بین پیراپزشکی های تیپ 3 و شیمی دا ...

به نظرم رشته رو فدای دانشگاه نکن دانشگاه 4 ساله اما رشته تحصیلیت تا اخر عمر باهاته