2777
2789

الان هوا چطوره؟؟

شمالی ها 

بعد اینکه میخواهیم چادر بزنیم 

وسیله چیا بردارم؟؟؟؟

میشه بگید ممنونم 

هوا اونجا شرجیه الان؟؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

ما هفته پیش اونجا بودیم خیلی شرجیه نمیشه تو چادر موند باید سوئیتی چیزی بگیری

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هفته پیش اونجا بودیم خیلی شرجیه نمیشه تو چادر موند باید سوئیتی چیزی بگیری

واقعا 😐

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

شرجی و گرممم

نمیشه رفت؟؟

نمیشه رفت؟؟

میشه بیاین

ولی خب چادر نمیشه زد 

صبح و بعدازظهرم نمیشه بیرون رفت 

برین ارتفاعات اونجا هوا عالیه 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

میشه بیاینولی خب چادر نمیشه زد صبح و بعدازظهرم نمیشه بیرون رفت برین ارتفاعات اونجا هوا عالیه

کجا مثلا 

می‌خواهیم بریم لاهیجان 

کجا مثلا می‌خواهیم بریم لاهیجان

من مازندرانم 

نمی‌دونم گیلان هوا چطوره و ارتفاعاتش کجاست

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

شهریور هواش عالیه ما پارسال شهریور رفتیم هوا عالی بود...فقط نتونستیم بریم تو آب چون هواش یکم سرد بود

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.