بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه مدام تو دهنش باشه بده ولی یه لحظه موقع خواب بهش آرامش میده بچه تا زیر یه سال خیلی به نوازش و محبت نیاز داره نمیشه ولش کرد ولی یه سال به بعد چشم و گوشش باز میشه اون موقع هست که باید رو عادتهاش کار کرد به نظر من
سلام من الان دخترم 3 سالشه ولی هنوز خودش نمی خوابه و حتما باید رو پای من باشه تا بخوابه ولی دختر داداشم بر عکس بود تا می خوابوندش رو تخت خودش می خوابید هر بچه ای یه جوره شاید دختر شما با این کارا تونستی یادش بدی بخوابه
من نمی گم نمی شه امتحان کن ضرر نداره که من دخترم تا 2 سالگی هم شیر خشک خورد هم شیر خودمو تا الانم دندوناش سالم هستش باید مواظب دندوناش باشی براش مسوال انگشتی بزن
من بعد 1 سال گه گاه که شیر میخورد و خواب نمیرفت و مک میزد فقط از باباش میخواستم کنارش بخوابه تا خواب بره اگه تخت داره بگذارش توی تخت خودش و کنارش بشین البته الان زوده گریه میکنند ولی کلا باید عادت کنی گاهی به گریه شون توجه نکنی