2777
2789
عنوان

کیا آزمون تو شهری قبول شدن

184 بازدید | 27 پست

بچه ها من دفه اول رد شدم یماه نرفتم امروز تمرین برداشتم با یه مربیه دیگه همش سرش تو گوشیش بود ۶۰۰ هم پول گرفت واسه یساعت و نیم ،آخرم گفت تو باید هنوز کلی تمرین کنی .

چیکار کنم فردا افسرو قبول شم بیاین تجربیاتتون بگین بهم 🙏🏻🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره اگ افتادی خب هفته آینده برو تو این یه هفته هم قشنگ تمرین کن باز نزار یه ماه دیگه یادت میره 

حواست به کمربند باشه، آینه ها رو چک کن 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

دیگه نمی‌خواد کلاس برداری انقد برو تا قبول شی منم هفته دیگه می‌خوام برم واسه دفه سوم

دفه اول که رد شدم کلاس برداشتم ولی تاثیری نداشت دوباره رد شدم ولی امیدتو از دست نده ۱۰ بارم شده برو تا قبول شی

قبل اینکه بری با ماشین پدری هرکی تمرین کن 

ی قرص امپرازول ۱۰ بخور ی آیت الکرسی بخون 

یک ماه وقفه بینش زیاده 

من بار دومی با منشی آموزشگاه مچ بودم البته گفت زیر دوهفته نمیشه هفته سومی بهت میدم اینقدر التماس کردم قبول کرد چون اگ میرفت هفته سومی قبول نمیشدم چون کلاچش یادم رفت دستکاری میکنن اینقدر پشت سرهم برو ک یادت تره البته ایشالا اینسری قبول شی 

تو چی مشکل داشتی؟

دیگه نمی‌خواد کلاس برداری انقد برو تا قبول شی منم هفته دیگه می‌خوام برم واسه دفه سومدفه اول که رد شد ...

منم کلاس الکیه اصلا هیچی اضافه تر از قبل یادت نمیدن تازه مربیه خودم خیلی بهتر از این بود

و تنها کمکی ک میتونی ب خودت کنی اینه اصلا نا امید نشی 

اینقدر برو تا قبول شی

طرف بود ۲۰ بار اومده بود از رو نمی‌رفت 

اتفاق خوشحال بود میگفت باعث میشه عیبی ایرادی دارم برطرف کنه فردا رفتم جایی فوش نخورم 

قبل اینکه بری با ماشین پدری هرکی تمرین کن ی قرص امپرازول ۱۰ بخور ی آیت الکرسی بخون یک ماه وقفه بینش ...

دفعه اول اومدم دوبل کنم چسبیدم به ماشینی که قرار بود کنارش دوبل کنم هرچی میگم فاصله رو با چی بفهمم خوبه یا نه مربیا میگن چشمی