2777
2789
عنوان

کیا آزمون تو شهری قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست

حس میکنم رد میشی اگر این خوب نیست با یکی دیگه بردار اون جا رو باید واقعا شخم بزنی احتمالات رو بررسی کنید کجا پارک دوبل میشه انجام داد کجا نباید پارک کرد مثلاً جلوی در پارکینگ با تراس برق یا تابلو های پارک ممنوع که مشخص کردن سه چهار جلسه بگیر بعد آخرین نفر توی ماشین آزمون بده برو اون ته سمت چپ بشین تا بقیه اول آزمون بدن حتی اسمت رو خوند میبینه عقب تهی یکی دیگه رو میخونه چون دیگه استرس بقیه رو نداری بعد دیگه یه هنسفری ببر تا قبل نوبتت آهنگ شاد گوش بده 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه اول اومدم دوبل کنم چسبیدم به ماشینی که قرار بود کنارش دوبل کنم هرچی میگم فاصله رو با چی بفهمم خ ...

وا چشمی چیه دیگه 

کجایی هستی؟

اندازه ی دست باید فاصله داشته باشی کافیه 

چشمی واسه شوفرا هست ن مایی ک تازه داریم یاد میگیرم

نمی دونم کاش قبول شم

چند بار اونجا تمرین کنی حله 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

وا چشمی چیه دیگه کجایی هستی؟اندازه ی دست باید فاصله داشته باشی کافیه چشمی واسه شوفرا هست ن مایی ک تا ...

شما چطور تنظیم میکنید که با فاصله یه دست کنارش بایستید؟

شما چطور تنظیم میکنید که با فاصله یه دست کنارش بایستید؟

من مربیم کنارم نشسته بود گفت برو نزدیک ماشین جلویی دستشو برد جلو گفت اندازه ی دست باید فاصله داشته باشی 

چطور بگم متوجه شی 

نمیدونم دستم آزاد شه شات میفرستم واسه بهتر متوجه شی

نمی دونم کاش قبول شم

انشالله میشی