بچه ها من دفه اول رد شدم یماه نرفتم امروز تمرین برداشتم با یه مربیه دیگه همش سرش تو گوشیش بود ۶۰۰ هم پول گرفت واسه یساعت و نیم ،آخرم گفت تو باید هنوز کلی تمرین کنی .
چیکار کنم فردا افسرو قبول شم بیاین تجربیاتتون بگین بهم 🙏🏻🌸🌸
حس میکنم رد میشی اگر این خوب نیست با یکی دیگه بردار اون جا رو باید واقعا شخم بزنی احتمالات رو بررسی کنید کجا پارک دوبل میشه انجام داد کجا نباید پارک کرد مثلاً جلوی در پارکینگ با تراس برق یا تابلو های پارک ممنوع که مشخص کردن سه چهار جلسه بگیر بعد آخرین نفر توی ماشین آزمون بده برو اون ته سمت چپ بشین تا بقیه اول آزمون بدن حتی اسمت رو خوند میبینه عقب تهی یکی دیگه رو میخونه چون دیگه استرس بقیه رو نداری بعد دیگه یه هنسفری ببر تا قبل نوبتت آهنگ شاد گوش بده
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹