2777
2789
عنوان

با این زن روانی چه داستانی دارم

264 بازدید | 29 پست

زن همسایه یکسال خونمو توی شیشه کرده دو ماه به خاطر ازار و اذیتاش بیمارستان بستری شدم بابام فوت شد آزار و اذیتاس بیشتر شد اصلا بهش هیچ توجهی نمیکنم اوایل بی دلیل با همسرش هم احوالپرسی نمیکردم البته خیلی باشخصیت هست ولی این خانم هم همینو میخواست خوشحالش میکردم 

جدیدا دیدم چرا با همسرش احوالپرسی نکنم بدی نکرده به ما 

از وقتی دیده باهاش احوالپرسی میکنم  و خودشو ععدی حساب نمیکنم 

چند روز خودش و مادرش که ظاهرا فتنه تر از خودش هست و مهمان هست از شهر دیگه اوده چند روز 

پریروز بیخود و بی جهت من توی حیاط بودم سرم توی گوشی بود با وحشیگری تمام در سلطل اشغال دم در با شدت تمام کوبوند که منو بترسونه 

واقعا هم ترسیدم وحشت کردم یهو بهش گفتم خودتو به دکتر مغز و اعصاب نشون بده همسایه ها  و شوهرش از تراس نگا کردن اینم ی جوری فیلم بازی کرد اونا صدا رو نشنیدن بعد از داستان رو دیدن 

مظلوم نمایی کرد به حدی که که انگار بقیه فکر میکردن من الکی دارم باهاش بحث میکنم 

خودم عقده یکسال داشتم دلم میخواست زنیکه خفه کنم 

به شوهرم راه و بی راه زنگ میزد به بهانه من 

کلا مریض هست 

میخوام بگم واقعا بعضی زنها چقدر خطرناکن 

جالب اینه مادرش میگفت برای چی اینجا هستی 

داد میزدن گورتونو گم کنید اگه ناراحتین برین 

وای وای وای 

دعا کنید از شر این شیطان و فتنه کم بود مادرش فتنه تر از خودش 

منم داد میزدم نه ادب داری نه تربیت داری کجا بزرگ شدی؟حیف دکتر (شوهرش)که توی بی شخیصت  ...

رفتار متقابل

تو ام دهنشو صاف کن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم توی ساختمون ما هیچکی ازین دل خوش نداره ..فکر میکنه هر مستاجری میاد باید به سلیقه این باشه اوقات فراغتش باشه 

باب میلش نباشه زمین و زمان میدوزه مظلوم نمایی و گریه و بغض و فیلم به صاحبخونه ها که باید برن

چند تا با نفرین کردن  این رفتن 

اصلا با همسایه اونقدر صمیمی نشید که شماره تلفن رد و بدل کنید یا حتی اسم و شغل همو بدونید من اصلا اسم همسایه هامونم نمیدونم اگه بیرون با تیپ دیگه ببینمشون نمیشناسم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چرا زنش شماره شوهرتو رو داره؟ 

دوری کن ازش از کنارش رد شو هر کاری کرد اهمیت نده تا حرصش دراد 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

اصلا با همسایه اونقدر صمیمی نشید که شماره تلفن رد و بدل کنید یا حتی اسم و شغل همو بدونید من اصلا اسم ...

آره واقعا حرف حق 

میگم این خانم کلا به همسایه ها به دید اوقات فراغت نگا میکنه

چرا زنش شماره شوهرتو رو داره؟ دوری کن ازش از کنارش رد شو هر کاری کرد اهمیت نده تا حرصش دراد

نمیدونم کارش ی جوری بود فکر نکنم دیگه روم بشه به شوهرش سلام کنم زنه همینو میخواست 

آره واقعا حرف حق میگم این خانم کلا به همسایه ها به دید اوقات فراغت نگا میکنه

من هشت سال یه جا بودم اصلا نمیدونستم خانمه کجا شاغل بود اصلا نمیدونستم بارداره یهو دیدیم بچه بغله😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز