2777
2789
عنوان

با این زن روانی چه داستانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 29 پست
رفتار متقابلتو ام دهنشو صاف کن

این روانی آسیب پذیره 

مقصر اصلی شوهرم بود نباید بهش زیاد رو میداد حالا که دیگه نگاشم نمیکنه این داره میسوزه 

خیلی سرش توی زندگی ما هست 

من اصلا نگاشم نمیکردم این داستان درست کرد نمیدونم هدفش چی بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این روانی آسیب پذیره مقصر اصلی شوهرم بود نباید بهش زیاد رو میداد حالا که دیگه نگاشم نمیکنه این داره ...

مشکل داره شاید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چرا زنش شماره شوهرتو رو داره؟ دوری کن ازش از کنارش رد شو هر کاری کرد اهمیت نده تا حرصش دراد

شوهرش مدیر ساختمون هست 

اینم شماره شوهرمو داشت ولی من هم شماره شوهرشو دارم هیچوقت بهش زنگ نزدم یا دروغ بگم 

این زن زنجیری هست باید  درمان بشه بیچاره بچش

شوهرش مدیر ساختمون هست اینم شماره شوهرمو داشت ولی من هم شماره شوهرشو دارم هیچوقت بهش زنگ نزدم یا درو ...

دنبال شره دوری کن ازش 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

خوب بخواین بخرینش هم با این همسایه باید سر کنین من جای شما بودم کلا دنبال مورد دیگه ای میگشتم

همسرم با شوهر این خانم مشکل ندارن 

این زن مشکل داره دلم واسه بچش میسوزه 

همسرم با شوهر این خانم مشکل ندارن این زن مشکل داره دلم واسه بچش میسوزه

مشکل اینجاست که همین یک نفر آسایش روانیتون رو ریخته بهم مالک هم هست نمیشه کاریش کرد فقط تذکر که بعید میدونم جواب بده ولی شما هنوز نخریدین اینجا رو میتونین خودتون و روانتون رو نجات بدین مگه کلا خودشم کشت و ببخشید پاره کرد توجه نکنید بهش

مشکل اینجاست که همین یک نفر آسایش روانیتون رو ریخته بهم مالک هم هست نمیشه کاریش کرد فقط تذکر که بعید ...

باور کن از اون روز من رفتم دکتر حتی نمیدونم دو ماه پریود نمیشدم یهو لکه خون اومد و خونریزی کردم نه زیاد 

الان خودش مظلوم  شده جوری که اصلا مقصر من بودم با شوهرش دارن روی تراس کباب میزنن 

این که با شوهرش دعوا داشت  همسایه ها میگفتن  

هروقت دعوا دارن مارو انگولگ میکنه 

انگار فقط اعصاب منو خواسته بهم بریزه  منی که آروم بودم هنوز آروم نشدم 

شوهرم میگه این همینو میخواست داری خوشحالش میکنی 

نمیدونم کارش ی جوری بود فکر نکنم دیگه روم بشه به شوهرش سلام کنم زنه همینو میخواست

عادی باش اصلا انگار نه انگار اتفاقی افتاده 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

مشکل اینجاست که همین یک نفر آسایش روانیتون رو ریخته بهم مالک هم هست نمیشه کاریش کرد فقط تذکر که بعید ...

رفتم روی تراس یکم سر و صدا بلند با عصبانیت حرف زدن 

کار اشتباه اون کرد ببین چقدر ساکت شده خفه شده چقدر شیطانه 

از سر و صدای من جیک نزد حتما خوشحال بود اعصابمو بهم ریخته

نمیدونم چیکار کنم یکم از فکر آزار و اذیتای این روانی بیام بیرون؟فکرمو بدجور ریخته

دوری کن فیلم ببین آهنگ بزار برقص برو بیرون یا با همسرت برید دور دور یه چند روز سرت رو گرم کن 

دوری کن فیلم ببین آهنگ بزار برقص برو بیرون یا با همسرت برید دور دور یه چند روز سرت رو گرم کن

ببین اینقدر پررو هست در کمال آرامش اعصاب مردمو ریخته بهم الان دارن رو تراس کباب میزنن