2777
2789
عنوان

خانمایی که کم شنوان بیان

65 بازدید | 9 پست

یبار دیدم اینجا یه تاپیک زدن درباره اینکه کم شنوا هستن و اینا یهو واسم سوال شد

من یک سالی میشه تمام صدا هارو میشنوم ،ولی متوجه نمیشه نوع صدا رو

مثلا کسی با پچ پچ صدام کمه میشنوم صداشو ولی متوجه اصواتی که داره میگه نمیشم

این یعنی کم شنوا شدم؟

درمانی جز سمعک داره؟

منم کم شنوام خخخ چون صدای بلندهمیشه گوش میدم صدای کم رو نمیشنوم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سمک چیه بابا  بهتر پچ پچ نمیشنوی راحتی

من چشمامم دور رو نمیبینه ضعیفه باید عینک بزنم اونم نمیزنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واسه من واقعا باعث ناراحتی شده

مشکلت چیه چراناراحت

سمک چیه بابا بهتر پچ پچ نمیشنوی راحتیمن چشمامم دور رو نمیبینه ضعیفه باید عینک بزنم اونم نمیزنم

میترسم در اینده بدتر بشم

و بیشتر از این میترسم مادرم کم شنواست البته اون بخاطر ضربه ای که ب سرش خورد اونجور شد 

میگم اگر کم شنوا باشم چ غلطی کنم

مشکلت چیه چراناراحت

خوب  مثلا کسی صحبت میکنه یا صدام میکنه میشنوم ها ولی متوجه حرفش نمیشم باید دوباره بپرسم و دقت زیاد کنم میترسم مشکل ساز بشه برام

خوب مثلا کسی صحبت میکنه یا صدام میکنه میشنوم ها ولی متوجه حرفش نمیشم باید دوباره بپرسم و دقت زیاد ک ...

شما مشکل  تمرکز پیداکردی 

این روزافکرت درگیره ن؟