2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ناراحت میشین یا نه

281 بازدید | 24 پست

من از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم 

يه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم 

حس مزاحم و اضافه بودن بهم دست داد 

ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری غرورت اجازه داد به همچین ادمی پیام بدی دوباره

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ولش پیام نده اصلا خودتو کوچیک نکن

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
عزیزم نمی خواد ارتباط داشته باشه بهش پیام نده

اخه مگه من چی کارش کردم 😭 

مناسبت‌ ها واسش پيام تبریک می دادم 

مگه کار بدیه پيام تبریک تولد یا به یاد کسي بودن

نمی دونستم این جور رفتار می کنه🥲

پیام دادم که بگم ازت خیییلی ناراحت ام و دلخورنمی دونستم این جور میکنه🥲🥲

بلاکش کن سریع تا حداقل دلت نسوزه ک اون اول بلاکت کنه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤