2777
2789

عشقم منو بلاک کرده گفته بهم تو خیلی مغروری با اینکه ادعا عاشقی داری ولی غرورت رو به من ترجیح میدی 

دارم دیوونه میشم پروفایل تلگرامی رو با آخرین بازدیدش رو هاید کرده از تو پیام های متنی بلاک کرده پیج اینستاش رو ندارم فقط مونده واتساپ و ایتا 

الان چیکار کنم قلبم داره میترکه از خواب که پا میشم اولین چیزی که یادم میاد اونه 

تو رو خدا یه راهی بهم نشون بدید بگید چی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بلاکت کنه رو بنداز آشغالی تمام

اون می‌گفت بهم زنگ نزن کنم گفتم اگر میخوای بهت زنگ میزنم و پیام ندم بلاکم من چون در غیر این صورت هم زنگ میزنم هم پیام میدم اونم گفت حتما این کار رو میکنم بعد بلاکم کرد 

از اسم کلمه عشقم و هرچی عشقه عوقم میگیرهبشاش توش بابا

پنج سری تا حالا خواستگاری کرده ولی من درس کردم نمی‌دونم چرا اینجوری هستم از طرفی دلم میخواد باهاش ازدواج کنم از طرفی اون میاد خواستگاری و پیشنهاد میده ردش میکنم