2777
2789
عنوان

کسی هست قرص اورژانسی خورده

105 بازدید | 21 پست

من دوتا باهم خوردم عوارضش چیه برای شما چطور بود و قاعدگی چند ماه بهم‌میریزه درسته میگن باعث کیست میشه ؟؟؟؟من اولین بار بود خوردم روز اول سرگیجه بی حالی داشتم بعدش موعدمم  دو‌روز مونده بود پریود شدم ولی ب نسبت پریودی کمی کم بود خون بود ولی کمتر ..قاعدگی دوم چطوره ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال خوردم اعصاب و روانم رو بدجور بهم ریخت اصلا حوصله هیچکس رو نداشتم تا دو، سه ماه

تاثیری روی حجم پریودیم نداشت

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
اولیم ک کم بود ..میگم بعد سه ماه درست میشه نکنه تا ابد درکیر عوارضشیم من دیگ نمیخورم

نترس عزیزم هیچ اتفاقی نمی افته انشالله

من که خوردم هیچ مشکلی هم نبود

خدایا شکرت .... من به همین دلخوشی های کوچیکم قانعم ... برام حفظشون کن

نترس عزیزم هیچ اتفاقی نمی افته انشاللهمن که خوردم هیچ مشکلی هم نبود

باکره ام دوم مرداد مایع منی یکم فقط روی شرت ریخت خیس شدب بدنم خیسی تماس داشت سریع عوض کردم خودمو شستم  فرداش دوتا قرص اورژانس خوردم دخول اصلا نداشتم ۱۶مرداد از مایش تیتر بتا دادم و بگم ۱۴پریود شدم موعدم ۱۶مرداد بود ک باید پریود میشدم پریودی هامم همیشه اینجوری هر تاریهی پریود شم‌ماه دیگ یکی دو‌روز جلوتر میشم وخونریزی داشتم جهت اطمینان تیتر بتا دادم 

اینو نوشته : یعنی چیه؟               ۲  >         BHCG titr  

لازم بازم تیتر بدم ؟؟

قاعدگی دوم با تاخیر نبود ؟؟از بس گریه کردم میگم نازا نشم یک وقت کیست بیارم بدبخت شدم

نه عزیزم اتفاقا قبلش یکم نا میزون بودم ، اورژانسی رو که خوردم کاملا دقیق شد پریودام

باکره ام دوم مرداد مایع منی یکم فقط روی شرت ریخت خیس شدب بدنم خیسی تماس داشت سریع عوض کردم خودمو شست ...

نه لازم نیسباردار نیستی خیالت راحت

قاعدگی دوم با تاخیر نبود ؟؟از بس گریه کردم میگم نازا نشم یک وقت کیست بیارم بدبخت شدم

نه عزیزم اتفاقا قبلش یکم نا میزون بودم ، اورژانسی رو که خوردم کاملا دقیق شد پریودام

نه لازم نیسباردار نیستی خیالت راحت

انقدرا که فک میکنی آدم سریع باردار نمیشه ، انقدر نترس. 

استرس هزار جور مریضی میاره

من از موقعی خوردم بدنم یکجوری حالتهام انگار میل جنسیت کم بشه بدنم یکجوری شده

نمیدونم من اینطور نیودم ، ولی شاید از استرست باشه شایدم تلقین ، هرچی باشه دوسه روز دیگه خوب میشه