2777
2789

پدرم ب شوهرم پیام داده نوشته دخترم تو موقعیت بدی هست کنارش باش بهش نگو برو بیرون.

تو مکانی از جهان قرار گرفتم ک بی کسو کار ترین آدمم

اگه یکی ب دختر عموهام اینارو میگفت عموهام میرفتن دختراشونو میبردن خونشون تا شوهره پای دختره رو نمیبوسید اجازه نمیدادن برگرده سر زندگیش

چرا بری بیرون؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دادگاه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

دعوات با شوهرت سر چيه 

يكروزي منم فهميدن با اينكه خانوادم از بيرون خيلي قاطع و محكمن همه عالم خيال ميكنن پشتمن ولي در واقع اصلا و ابدا 

اونروز سعي كردم خودم و خودم باشم خودمو برا خودم نگه دارم

چی بگم شاید بابات خواسته شوهرت بیشتر هواتو داشته باشه 

پدر زنداداشم هم اینجوریه خیلی با ملایمت رفتار می‌کنه با داداشم بااینکه داداشم همیشه مقصره و اذیتش می‌کنه واقعا 

ولی خب از پدر زنش خجالت می‌کشه و احترام خاصی میزاره به اون

چرا بری بیرون؟

چون حانوادم بندر عباسن من داخل یکی از روستاهای ایلامم شوهرم کارگره و تا کرایه خونه نده منو آورده این روستا نه زبانشون رو بلدم نه کسی رو میشناسم ۱۹ ساعت از خانوادم دورم شوهرمم خودش میره تهران کارگری منو تو این کوفه تنها میذاره.

بهش گفتم منو ببر تهران پیش خودت پیام میده هرروز میگه برو خونه بابات اگه اذیتی طلاق بگیر من جز اون روستا جایی نمیبرمت

چون حانوادم بندر عباسن من داخل یکی از روستاهای ایلامم شوهرم کارگره و تا کرایه خونه نده منو آورده این ...

زبونشون رو یاد باید بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40