2777
2789

ترجمه

کلاس خصوصی

اگه مکالمت هم قویه میتونی تو شرکت های بازرگانی مشغول بشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کلاس خصوصی و چطوری و کجا یعنی

ویرایش کردم یه مورد دیگه هم اضافه کردم

تو گروه های تلگرامی تبلیغ کنی البته گروهی که تبلیغ ممنوع نباشه

تو سایتایی مثل لینکدین رزومه بنویسی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ویرایش کردم یه مورد دیگه هم اضافه کردمتو گروه های تلگرامی تبلیغ کنی البته گروهی که تبلیغ ممنوع نباشه ...

خب عیب نداره که بدون تی تی سی درس بدیم؟ من فقط یسال مدرسه غیر انتفاعی دبستان درس دادم . سال تحصیلی ۱۴۰۲ ، ۱۴۰۳

💕🌸☘️🌹

خب عیب نداره که بدون تی تی سی درس بدیم؟ من فقط یسال مدرسه غیر انتفاعی دبستان درس دادم . سال تحصیلی ۱ ...

نه تی تی سی معمولا برای آموزشگاهاس

من دوره ی تی تی سی رفتم ولی دمو اخر و نهپس چجوری میان اگه کلاس بزارم نمیگن کو مدرکت

این سایت خیلیارو دیدم تبلیغ میکنن و کلاس خصوصی میذارن اسماشونو باید پیدا کنم ازشون بپرسی که تی تی سی دارن یا نه