2777
2789
عنوان

چه کارایی میشه با

116 بازدید | 9 پست

مدرک زبان کرد

وقتی تی تی سی نداری ولی مدرک c1 داری

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

ترجمه

کلاس خصوصی

اگه مکالمت هم قویه میتونی تو شرکت های بازرگانی مشغول بشی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کلاس خصوصی و چطوری و کجا یعنی

ویرایش کردم یه مورد دیگه هم اضافه کردم

تو گروه های تلگرامی تبلیغ کنی البته گروهی که تبلیغ ممنوع نباشه

تو سایتایی مثل لینکدین رزومه بنویسی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

ویرایش کردم یه مورد دیگه هم اضافه کردمتو گروه های تلگرامی تبلیغ کنی البته گروهی که تبلیغ ممنوع نباشه ...

خب عیب نداره که بدون تی تی سی درس بدیم؟ من فقط یسال مدرسه غیر انتفاعی دبستان درس دادم . سال تحصیلی ۱۴۰۲ ، ۱۴۰۳

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

خب عیب نداره که بدون تی تی سی درس بدیم؟ من فقط یسال مدرسه غیر انتفاعی دبستان درس دادم . سال تحصیلی ۱ ...

نه تی تی سی معمولا برای آموزشگاهاس

نه تی تی سی معمولا برای آموزشگاهاس

من دوره ی تی تی سی رفتم ولی دمو اخر و نه

پس چجوری میان اگه کلاس بزارم نمیگن کو مدرکت

من دوره ی تی تی سی رفتم ولی دمو اخر و نهپس چجوری میان اگه کلاس بزارم نمیگن کو مدرکت

این سایت خیلیارو دیدم تبلیغ میکنن و کلاس خصوصی میذارن اسماشونو باید پیدا کنم ازشون بپرسی که تی تی سی دارن یا نه

این سایت خیلیارو دیدم تبلیغ میکنن و کلاس خصوصی میذارن اسماشونو باید پیدا کنم ازشون بپرسی که تی تی سی ...

اره منم دیدم چند تاشونو

ولی یادم نیست کیان