2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس راهنماییت میکنم

ای من دو سال بیمه رد نکرده امضا هم گرفته که من هیچ ادعایی نسبت به حق و حقوقم ندارم

اداره کار گفته باید ثابت کنی کار کرئی

و بگو بزور ازم امضا گرفته حق و حقوق نمیخوام 

ینی واقعا اداره کار بیشتر هوای کارگر داره ییا کارفرما

سوالت رو بپرسشکایت نکردم ولی شاید جوابش بدونم

ای من دو سال بیمه رد نکرده امضا هم گرفته که من هیچ ادعایی نسبت به حق و حقوقم ندارم

اداره کار گفته باید ثابت کنی کار کرئی

و بگو بزور ازم امضا گرفته حق و حقوق نمیخوام 

ینی واقعا اداره کار بیشتر هوای کارگر داره ییا کارفرما

من شکایت کردم بیمه نمیکرد حقوق نمی‌داد رفتم اداره تامین اجتماعی کار شکایت کردم فوری رسیدگی کردند دوبار هم منو خواستن که همون چیزایی رو که توگزارشم بود ازم میپرسیدن ی وکیل تسخیری هم داشتم هم حقوقم روگرفتم هم بیمه کردن وهم برگشتم به کارم بعدش هم خیلی هوام روداشتن که خود کارفرما به همه مهندس ها میگفت چطور ی دختر ازپس من براومد تعجب می‌کنم همشون میگفتن حامی داشتی گفتم نه کسی جز خدانبود اینا فکر میکردن ی آدم کم سواد نمیتونه کاری پیش،ببره مالشو میخوریم وی لیوان آب هم روش میگیم بعدش چ کشکی چ پشمی

نمیدونستن من از اونا زرنگتر هستم شکایت میکنم هرچی بود   گفته بود توگزارش نوشتم براشون هم خیلی گرون تموم شد 

ای من دو سال بیمه رد نکرده امضا هم گرفته که من هیچ ادعایی نسبت به حق و حقوقم ندارماداره کار گفته بای ...

اداره کار  طرف کارگر هست مگر اینکه کارفرما باج بده 

باید محکم پیگیر باشی ، 

اون برگه ای ک امضا کردی اهمیتی نداره

طبق قانون باید بیمه رد کنه حتی اگر تو نخوای بیمه بشه، اجباره

ای من دو سال بیمه رد نکرده امضا هم گرفته که من هیچ ادعایی نسبت به حق و حقوقم ندارماداره کار گفته بای ...

اره . اون دوسالی که کار کردی واسه رفت و آمدت جایی ثبت شده حضورت . مثله اثر انگشت یا دفتر حضور و غیاب 

فیش حقوقی نداری مگه یا کارت واریزی مخصوص شرکت گفته بخرید واینکه برو رئیس اداره کارروببین بگو اجبارکرده که امضا کنم 

ازمنم همین کارروکرده بود که حق حقوقی ندارم ازشرکت امضا کرده بودم به اداره کارگفتم حقوقم رونمیده حتی ی کفش بخرم خداشاهده کفشم پاره شده بود دلشون هم برام سوخت یاهرچی کارم رو درست کردن با قلدری وخشونت نه باخوبی وناراحتی بگو آرامش داشته باشی کارت خوب میشه

اره . اون دوسالی که کار کردی واسه رفت و آمدت جایی ثبت شده حضورت . مثله اثر انگشت یا دفتر حضور و غیاب

نه قربونت هیچی ندارم 

فقط یه وام ریخته به حسابم  و بکاپ سیستم حسابداری دارم و زونکن خرید و فروشای اون دو سالو دارم 

مهم نیست پول ریخته به حسابم؟

اگر ماهیانه و به مقدار مشخص پول می اومد به حسابت میتونستی ادعا کنی که بابت حقوقت هست . حالا ضرر نداره عزیزم . تلاشت رو بکن . باید کارفرما راضیت کنه