الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شکایت کردم بیمه نمیکرد حقوق نمیداد رفتم اداره تامین اجتماعی کار شکایت کردم فوری رسیدگی کردند دوبار هم منو خواستن که همون چیزایی رو که توگزارشم بود ازم میپرسیدن ی وکیل تسخیری هم داشتم هم حقوقم روگرفتم هم بیمه کردن وهم برگشتم به کارم بعدش هم خیلی هوام روداشتن که خود کارفرما به همه مهندس ها میگفت چطور ی دختر ازپس من براومد تعجب میکنم همشون میگفتن حامی داشتی گفتم نه کسی جز خدانبود اینا فکر میکردن ی آدم کم سواد نمیتونه کاری پیش،ببره مالشو میخوریم وی لیوان آب هم روش میگیم بعدش چ کشکی چ پشمی
نمیدونستن من از اونا زرنگتر هستم شکایت میکنم هرچی بود گفته بود توگزارش نوشتم براشون هم خیلی گرون تموم شد
ای من دو سال بیمه رد نکرده امضا هم گرفته که من هیچ ادعایی نسبت به حق و حقوقم ندارماداره کار گفته بای ...
فیش حقوقی نداری مگه یا کارت واریزی مخصوص شرکت گفته بخرید واینکه برو رئیس اداره کارروببین بگو اجبارکرده که امضا کنم
ازمنم همین کارروکرده بود که حق حقوقی ندارم ازشرکت امضا کرده بودم به اداره کارگفتم حقوقم رونمیده حتی ی کفش بخرم خداشاهده کفشم پاره شده بود دلشون هم برام سوخت یاهرچی کارم رو درست کردن با قلدری وخشونت نه باخوبی وناراحتی بگو آرامش داشته باشی کارت خوب میشه