2777
2789
عنوان

ابان سال پیش سونو سینه دادم

137 بازدید | 12 پست

که دکتر گفت چیز خاصی نیست اما ۶ ماه دیگه دوباره بیا الان ۹ ماهه گذشته وقت گرفتم . جالبه برا سینه چپم بیشتر رفته بودم ک زیر دستم ی چیزی حس کردم اما تو همون سونو در مورد سینه راستم نوشته بود ک هم کیست دارم هم توده خوش خیم . الان توده رو متوجه شدم اون موقع اصلا ب سینه راستم توجه زیادی نکردم چون هیچیم حس نمیکردم. ابعادش ۷ در ۲ میلبمتره خیلی نگرانم.کسی،هست قبلا توده خوش خیم داشته باشه؟ ۳۲ سالم هست

بنده ۲۰ ساله فیبروکیستیک هستم با انواع توده های خوش خیم

۳۷ سالمه سرطانم نگرفتم

الکی گوگل گردی نکن خبری نیست طوریتم نمیشه

به مصرف ویتامین E توجه ویژه ای بکن در رژیم غذاییت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عزیزم یه روش بهت میگم اگه سه ماه انجام بدی کل کیست آب میشه 

اصلا دیگه لازم نیست بری دکتر 

به خیلیا گفتم معجزه دیدن 

خواستی بگم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم داشتم هرسال سونو بده . چیزی نیست خود به خود رفع میشه اما همیشه تو حمام سینه هاتو چک کن

چک کردن زیاد تحریک میکنه توده ها رو

اتفاقا باید یکی دو ماه یه بار فقط چک کنی

و اگر پارتنر جنسی داری باهاش کنار بیای که فشار به سینه نیاره زیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۳

نوره مالی انجام بده تو حموم هفته ای یبار مثلا 

زیر بغل و ناحیه ممنوعه مهمه و سایز نقاط بدن .. فقط نمیدونم به سی.نه هم میشه زد یا نه نزدی هم نوره اثر خودشو تو از بین بردن توده و کیست و .. میذاره

بگو بیزحمت

دوست عزیز یکم گفتن تو پست بالا 

نوره سنتی اصل میگیری گردن به پایین کل بدن میزنی 

مخصوصا سینه و زیر بغل رو 

ممکنه از نوک سینه چرک بیاد جای نگرانی نیست چون کیست آب میشه ممکنه چرک داشته باشه بیاد بیرون 

۵ دقیقه خشک میشه کامل بعد میشوری فقط هم نوره سنتی از این بو دار ها

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....