2777
2789

من یازده سال کوچکتر از شوهرمم اعتماد به نفس کاذب ندارم ولی خیلی خوشگلم همیشه همجا از زیبایی من تعریف میکنن 

ولی شوهرم برای تحقیر کردنم میگه کفتار صگ پیر 

یا میگه کوتوله 

قدم 165 

ازقصد میگه خوردم کنه

خسته تر از اونيم كه بخوام با كسى بحث كنم

چی بگم والله

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پیر سگ که تویی 11 سال ازم بزرگتری من جای بچتم اختلال پدوفیلیا داشتی منو گرفتی 

اوف عصابم خرد شد 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بگو انتخابه خودتم،از سرتم زیادم،با این تفاوت سنی اینارو میگه تا یه روزی تو بهش اینارو نگی

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خوشکلی اما اون میترسه این رو بدونی ولش کنی بری با یکی دیگ. پس اونجوری میگ که ندونی خوشکلی

کور که نیستم برم جلو ایینه میبینم🤣

ولی مردا خیلی عوضی ان زنشون خوشگل باشه اینجوری اذیت میکنن

نباشه هم باز تحقیر میکنن عذاب میدن

خسته تر از اونيم كه بخوام با كسى بحث كنم