2777
2789
عنوان

بارداری

73 بازدید | 12 پست

سلام خانما بعد از کلی عذاب باردار شدم خانواده همسر پر جمعیتی دارم بچه هاشونم دائما بهم میچسبن و خلاصه کارم تو خانواده شوهرم زیاده مادرشوهرمم روضه گرفته خلاصه آش و شله زرد و همه چی هم میخواد درست کنه منم همیشه در حال کار کردن بودم اونجا الان میخوام نرم چون دکتر بهم گفته باید استراحت کنم و کار سنگین نکنم چون اندومتریوز دارم به شوهرم میگم به مامانت بگو باردارم میگه نه مامانم به همه میگه ولشکن میگه خودت یه بهونه بیار نرو چه بهونه ای بیارم به نظرتون؟الان ویروس جدید چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو پا درد دارم یا کمر درد ....من اوایل ب همه اینجوری گفتم تا سه ماه

اینا نمیفهمن حتما باید یه چیزی بگم که براشون ضرر داشته باشه خودشون بگن نیا،بعد منم انقد درد دارم و بد راه میرم قشنگ معلومه حامله ام

زنگ زد جواب نده مجبورند به شوهرت زنگ بزنن اونم یه بهونه جور کنه

زنگ زده دعوت کرده منم گفتم بهتون خبر میدم گفت خبر میدم یعنی چی عروس من نیاد روضه من میایا گفتم باشه

نه اصلا به دروغ نگو مریضی .

بگو دکتر گفته شرایطت یه جوری باید استراحت کنی و بیشتر تو حالته درازکش باشی.

من همین رودرواسی هارو کردم عروسی برادر شوهرم‌ بود پدرم در اومد . بچه اومد‌پایین تو ۵ماهگی.داشتم از درد میمیردم. ۱۰‌روز تماما فقط خوابیدم .واسه چیزی که به من ربطی نداشت فقط بخاطره اینکه مادرشوهرم‌ناراحت نشه قبول کردم‌۲۰ نفرمهمان از شهرستان بیان تو خونم .شما ببین دیگه من چه وضعیتی داشتم ‌. 

فقط خدا میدونه چی کشیدم.

رودرواسی با هیچ احدی نداشته باش خودت و نینی تو شکمت فقط اولویت باشه .

آخره سر من‌که اینجوری شدم فکر کردی چی؟؟خودشون بهم گفتن میخواستی کار نکنی این همه آدم بود .میخواستی پله بالاپایین نکنی .خودت بایدمراقب خودت میبودی

زنگ زده دعوت کرده منم گفتم بهتون خبر میدم گفت خبر میدم یعنی چی عروس من نیاد روضه من میایا گفتم باشه

اخر سری برو 

یه ماسکم بزن 

خودتو بزن به مریضی که اصلا بلند نشی 

بودم برگردین

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا به دروغ نگو مریضی .بگو دکتر گفته شرایطت یه جوری باید استراحت کنی و بیشتر تو حالته درازکش باش ...

آخه اصلا نمیخوام بدونن باردارم شوهرمم خیلی تاکید کرد به مامانم نگو