2777
2789

داداش درخواست دوستی بده خودم کمکت میکنم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زنی ب خاطر زیباییت دوستت دارن من هیچی ندارم جذب دخترا بشم . ژنتیک دخترا از من بدشون میاد

حتما اخلاقت وتیپت یا اعتماد ب نفست مشکل داره 

چون دخترا کلا ادم رو زیاد ازمایش میکنند تازه دنبالت راه مبفتند با کیا میگردی چیکارا میکنی تحقیق میکنند اگر بببینند هرزه هستی دنبال همه میری معلومه خوششون نمیاد 

اخه مردا چین که دوست داشته بشن از هر ۱۰۰۰تاتون نهایت ده تاتون به درد بخورین و واقعا مرد باشین که اون ...

از یه دختر کورد که با اصالت تر از دخترای دیگس این حرف بعید بود

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

چرا پس احساس و علاقه گرایش ب جنس مخالف در من گذاشته شد وقتی خدا میدونست کسی دوسم نداره

غریزه رو همه دارن برا عشق وازدواج 

ولی نزاشتن برای نامحرم بازی تو قران هم گفته گناه بزرگ نامحرم رو محرم کنی رفیق بازی و...گناهه 

ازدواج رو حلال کرده 

حتما اخلاقت وتیپت یا اعتماد ب نفست مشکل داره چون دخترا کلا ادم رو زیاد ازمایش میکنند تازه دنبالت راه ...

اولش ازم تعریف میکنن . قربون صدقه میرن . بعدش کسی نمیمونه 

خانما این چه طرز صحبت کردنه واقعا متاسفم

این اقا هر چندوقت یبار این تاپیکو میزنه میگه من اخلاق ندارم پول دارم همین برا شما زنا باید کافی باشه چرا دوسم ندارین🤢🤢

بهشم میگیم اخلاقتو درست کن میگه ذاتیه درست نمیشه

حقشه اینشکلی حرف بزنن باهاش

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤