2777
2789

زنگ بزن ازمایشگاه بپرس 

فک کنم باید پریود نباشی 

باید رابطه نذاشته باشی شب قبل 

باید دو ساعت بعد بیداری بری

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تاپیکاتو دیدم

منم اندومتریوز دارم و همش میگم کاش زودتر برای بچه دار شدن اقدام میکردم‌ یک بار انتقال جنین منفی داشتم و‌ الان‌روز هفتم انتقال جنین دوممه

حتما برو تخمکاتو فریز کن

بعد با خیال راحت هر وقت دوست داشتی ازدواج‌کن

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

من رفتم. ناشتا باید باشی و از زمان بیدار شدنت ۲ ساعت گذشته باشه. من بچه نمیخوام دیگه ولی بهم گفتن احتمال یایسگی زودرس داری واسه همین دادم. که یایسگی رو روی ذخیره تخمدان و fsh  محاسبه میکنن. من ذخیره تخمدان و سونوم خوب بود ولی fsh بالا بود گفتن باید هیچ دارویی نخورم و ۳ ماه دیگه تکرار کنم آزمایش رو. Fsh بالا به خاطر استرس میتونه باشه

گلم تاپیکاتو دیدممنم اندومتریوز دارم و همش میگم کاش زودتر برای بچه دار شدن اقدام میکردم‌ یک بار انتق ...

ایشالا که نتیجه میگیری عزیزم

اتفاقا خودمم نگرانم الانم تا ۵ ۶ سال دیگ قصد ازدواج ندارم ولی دکتر گفته فعلا نیازی نیس و هر موقع لازم بشع میگم فریز کنی

شما از هزینش خبر دارید که چقدره؟

لایک نکن.

ایشالا که نتیجه میگیری عزیزماتفاقا خودمم نگرانم الانم تا ۵ ۶ سال دیگ قصد ازدواج ندارم ولی دکتر گفته ...

نه گلم

ولی خب‌مراکز مختلف متفاوته

دعا کن باردار بشم خیلی اذیت شدم 🥲

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟