2777
2789

✍ سوالی که در بیشتر شما عزیزان مطرح است: 

آیا ظهور بدون تحقق #علائم_حتمی_ظهور (علائم پنجگانه) رخ خواهد داد؟

📣 عده‌ای از دوستان، متاسفانه در فهم کلماتی مثل #بغته یا #ناگهانی_بودن ظهور، دچار اشتباه شده و به برخی احادیث استناد میکنند:

📚 #امام_زمان علیه‌السلام در توقیع مبارک خویش، خطاب به جناب شیخ مفید فرموده‌اند: «فإنَّ اَمرَنا یَبْعَثُه فَجْأَةً؛ (خداوند) امر ما را به طور #ناگهانی برمی‌انگیزد. (زیارت جامعه کبیره. بحارالانوار جلد ۱۰۲ صفحه ۱۲۸)

📚 امام رضا علیه‌السلام نقل فرموده‌اند که وقتی از پیامبر اکرم صلوات‌الله علیه پرسیدند که قیام کننده از فرزندان شما چه وقت #ظهور میکند،

حضرت در پاسخ فرمودند: 

ظهور همچون #قیامت است که آنرا در زمان خاص خودش فقط خداوند ظاهر میسازد.

جز این نیست که به طور #ناگهانی برایتان رخ می‌دهد.

🔺 مَثَلُه مَثَلُ الساعَةِ التی لا یُجَلّیها لِوَقْتِها إلّا هو. لا یأتیکُم إلّا بَغْتَةً (کمال‌الدین شیخ صدوق باب ۳۵ حدیث ۶)

✍ بله؛ ظهور #منجی عالم بشریت برای #عموم_مردم_جهان، بغته و ناگهانی است مگر برای مومنین و موحدین که مترصد وقوع حوادث و #علائم_ظهور امام هستند و چشم انتظار و با آگاهی بالا، رخداد وقایع #جغرافیای_ظهور را رصد می‌کنند.

🤏 ادامه را در بخش دوم بخوانید⬇️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.