2777
2789
عنوان

کسی بوده پزشکی

266 بازدید | 18 پست

پزشکی با معدل 14/5  و بدون و ترمیم قبول. شه.. منظورم اینه کنکورو خیلی بخونه و ترازش خیلی بالا بره... البته این معدل واسه یازدهمه. هنوز 12ام نرفته

انتظار غیر واقعی فرد از خودش واقعا کشنده هست این آدم میوفته روی دور باطل عدم پذیرش واقعیت ممکنه ۱۰ سال هم گیر مافیا کنکور و موسسه و کتاب تست بیوفته همین الان روی ذهنیت خودش کار کنه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر امساله کنکور میداد و دوازدهم تراز معدلش بهتر بود خب تاثیر یازدهم کاملا نادیده گرفته میشد

ولی خب شما میتونی ترمیم کنی عزیزم حتما قبولی البته ممکنه با یک سری سختی ها مواجه بشی تو ترمیم مثلا امتحانات پشت سر هم و زمان کم و هندل کردن دوپایه و غیره... ولی اگه از الان تلاش کنی شک نکن به قبولیت 🍀💚💚💚

ینی اگر ترمیمم نزنم قبولم؟؟؟ سال دیگه اخه شش درس یازدهم مهمه؟ نهایی بودد؟ مطمئنی؟

ترمیم کن 

البته درس مثل فارسی دینی ریاضی ک تراز میده

همه رو ترمیم نکن

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دوازدهم مهمه احتمال داره یازدهم دوباره تاثیر مثبت بشه بیست درصد واقعا درصدی نیس اون شیش درسو همه رو ...

۲۰ درصد هم مهمه الکی اطلاعات ندید درسته شاید تاثیر مثبت بشه ایشالله بشه 

ولی اگ ترمیم کنه ب نفع اسی هستش 

اونم باید از قبل بخونه ک اذیت نشه شب امتحان

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
۲۰ درصد هم مهمه الکی اطلاعات ندید درسته شاید تاثیر مثبت بشه ایشالله بشه ولی اگ ترمیم کنه ب نفع اسی ه ...

اولا دوازدهم مهم تره من نگفتم مهم نیس بیشتر بستگی به نمراتش داره تک نمره مهمه شاید با معدل 14.5 زیست 18 شده و این خوبه