2777
2789
عنوان

بچه ها من کجا برم پناه بگیرم

238 بازدید | 14 پست

نمیخوام تو خونه بمونم حتی شبا

پولم ندارم

کجا باید برم ؟

تا دانشگاه و شروعشم خیلی مونده

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یباری به دختر همسایمون چند شب جا دادم

خیلی مظلومه بدبخت

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

عزیزم علتش چیه؟؟ خواستی بگو. به هر حال همه چی، هیچ وقت باب میل ادم نیست و خواسته های ادم. اونی موفقه که تا حدودی نه کلا، بتونه خودش رو با شرایط وفق بده والا عزیزم فردا هم بری خوابگاه، با چن نفر همخونه میشی که یه سری چیزای کوچیک هم مراعات نمیکنن و حرفایی ممکنه بشنوی و اختلاف عقیده و سلیقه داشته باشین و.... 

عزیرم  سعی بکن هر جا بری هر جا باشی اگه باهاشون جور نیومدی، رو خودت کار بکنی تا تحمل بکنی و اگه کسی اشتباهی کرده، با منطق و.. توجیه اش بکنی و اگه تموم اینا کارساز نشد ، بگذری و بری منظور همونطور بپذیری و کمی نشست و برخاستت رو کمتر بکنی دلیل نداره که همه عین ما فکر بکنن و عین خواسته های ما، خواسته داشته باشن و....  عزیزم پس بمون و درستش بکن تا جایی که میتونی و به هر شکلی. 

عزیزم علتش چیه؟؟ خواستی بگو. به هر حال همه چی، هیچ وقت باب میل ادم نیست و خواسته های ادم. اونی موفقه ...

پدرم آدم درستی نیست

بهش گفتم میخوام دماغم و عمل کنم 

ببخشیدا شما خانم متشخص و با ادبی هستی

میگه جند.ه ها عمل میکنن تا برن بدن

من سرتو گرد تا گرد میبرم دادگاه هم حق خونت و بهم میده تهش زندانه

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
پدرم آدم درستی نیستبهش گفتم میخوام دماغم و عمل کنم ببخشیدا شما خانم متشخص و با ادبی هستیمیگه جند.ه ه ...

چی بگم عزیزم!!! مخالفت کردن هم راه داره دلیل نمیشه چون بزرگه هر چی دلش میخاد بگه. امضاتون رو خوندم یکم تحمل بکن شما هم برو پیش خواهرت هر چند میتونستین برا کالج و... هم برین بجای درس خوندن تو اینجا. برادر زاده من همینکارو کرد و بعد کالج، وارد دانشگاه شد.به هر حال یکم تحمل بکن کم مونده دانشگاهت شروع بشه بعد اون خیلی چیزا بخای نخایی فرق میکنه بخصوص شهر دیگه باشی لازم شد اون شهر ی که درس میخای بخونی، عمل بکن فقط مادرت رو در جریان بذار پدرت چیزی ندونه هر چند جور کردن پولش هم  یه معضلی میشه اگه به پدرت نگین